Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι

Για το περιστατικό ξυλοδαρμού και ληστείας 2 Τρικαλινών.
 
Σύμφωνα με το δικαστικό ρεπορτάζ του trikalanews.gr ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τα 5 άτομα που κατηγορούνται  για ληστεία και ξυλοδαρμό 2 Τρικαλινών, ενώ για τους 2 ανηλίκους αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους γονείς τους.

Μετά την μαραθώνια απολογία των 5 κατηγορουμένων, με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας, οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι και επιβλήθηκε σε όλους η απαγόρευση εξόδου από την χώρα, ενώ ένας εξ αυτών  θα πρέπει να εμφανίζεται 3 φορές το μήνα στην Αστυνομία, μέχρι την  εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ένας από τους εμπλεκόμενους γρονθοκόπησε 37χρονο Τρικαλινό, ισχυριζόμενος ότι αυτός εξύβρισε ένα μέλος της παρέας του, ενώ την ίδια ώρα τον απειλούσε και τον έβριζε.

Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, φέρεται να του επιτέθηκαν όλοι ομαδικά με γροθιές και κλωτσιές, ενώ όσο το θύμα βρισκόταν χτυπημένο στο έδαφος, ο ένας του πήρε έναν ασημένιο σταυρό αξίας 2.500 ευρώ, το κινητό του τηλέφωνο αξίας 1.000 ευρώ, καθώς και 500 ευρώ.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή