Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Για εργασία πτυχιούχοι ΤΕΙ στον Δήμο Τρικκαίων με μισθό …186,19 ευρώ

Αναμένεται η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων 

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews,gr  στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων, έρχεται προς έγκριση εισήγηση που καθορίζει θέσεις πρακτικής άσκησης, σπουδαστών ΤΕΙ στον Δήμο Τρικκαίων για το έτος 2017.

Σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία, ο Δήμος έχει υποχρέωση να απασχολεί Σπουδαστές της Τριτοβάθμιας Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης που θέλουν να πραγματοποιήσουν την άσκηση στο επάγγελμά τους.  

Οι Σπουδαστές αυτοί, κατά την διάρκεια της άσκησής τους ασφαλίζονται στο ΙΚΑ μόνο για τις περιπτώσεις ατυχήματος.  Οι ασφαλιστικές εισφορές βαρύνουν εξ ολοκλήρου τις Υπηρεσίες απασχόλησης τους.

Η μηνιαία αποζημίωση των ασκούμενων Σπουδαστών ανέρχεται σε …186,19 ευρώ, ενώ η ασφάλισή τους για επαγγελματικό κίνδυνο, η οποία βαρύνει τον Δήμο, υπολογίζεται στο 1% επί του τεκμαρτού ημερομισθίου της 12ης ασφαλιστικής κλάσης του ΙΚΑ.  

Με τη δημιουργία 5 θέσεων ανά 6μηνο πρακτικής άσκησης, σύνολο 10 θέσεις το έτος, καλύπτονται οι ανάγκες του Δήμου Τρικκαίων. Η πρακτική άσκηση των Σπουδαστών, πραγματοποιείται για 6μηνο με ημερομηνία έναρξης από 1η Νοεμβρίου 2017. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή