Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Κόκκινο» μπλόκο στην Δ.Ο.Υ. Τρικάλων

«Όχι στους πλειστηριασμούς και στις κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων», απαίτησαν όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και βρέθηκαν έξω από τον Δ.Ο.Υ. Τρικάλων.

Η διαμαρτυρία, έγινε με αφορμή την απόφαση της Κυβέρνησης να αρπάζει με ένα … «κλικ» σπίτια για χρέη μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Οι συγκεντρωμένοι, απαίτησαν προστασία με Νόμο της λαϊκής κατοικίας, «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», καμία κατάσχεση λαϊκής κατοικίας για χρέη προς το Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία, «να σταματήσουν τώρα οι κατασχέσεις μισθών και συντάξεων από τραπεζικούς λογαριασμούς», «πάγωμα» χρεών για ανέργους και διαγραφή ανατοκισμών δανείων, διαγραφή δανείων ανέργων και εργαζομένων που έχουν υποστεί μειώσεις στους μισθούς, «όχι στη φοροληστεία», αφορολόγητο όριο στα 20.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 5.000 για κάθε παιδί, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των «χαρατσιών».

«Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα αφορούν και την πρώτη κατοικία, θα γίνονται 3 φορές την εβδομάδα (αντί 1 που ίσχυε μέχρι τώρα) και θα δίνεται η δυνατότητα στους τραπεζικούς ομίλους να εκχωρούν τα λεγόμενα ΄΄κόκκινα΄΄ δάνεια σε εταιρείες- κοράκια προκειμένου να προχωρούν άμεσα σε εκποίηση περιουσιών μαζί με τους τραπεζίτες. Είναι αδίστακτοι! Σπέρνουν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες!», τονίστηκε στην διαμαρτυρία που προχώρησε και στο εσωτερικό του κτιρίου.
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή