Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήλθον, είδον και απήλθον

Χωρίς τους 3… «σωματοφύλακες» στην ΣΕΦΑΑ ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.
 
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr από τα Τρίκαλα ξεκίνησε το τριήμερο ταξίδι αναψυχής του Υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου εν μέσω θέρους στην Θεσσαλία και στην Λαμία, με προφανή σκοπό να «ηρεμήσει» όσους διαμαρτύρονται για τα σχέδια του Υπουργείου Παιδείας αναφορικά με την νέα (κυρίως χωροταξική) δομή Σχολών της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με την …τράπουλα «σημαδεμένη», καθώς λίγο ως πολύ τα σχέδια έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο κ. Γαβρόγλου, βρήκε ορθάνοιχτες αγκαλιές και πολλά χαμόγελα στην ΣΕΦΑΑ Τρικάλων, αφού το διδακτικό προσωπικό της Σχολής, έχει ταχθεί υπέρ του σχεδίου της …επόμενης ημέρας για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Εξάλλου η έλευση του Υπουργού στην ΣΕΦΑΑ έγινε χωρίς τους 3 τοπικούς … «σωματοφύλακές» του (Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ), καθώς το περιβάλλον θεωρούνταν άκρως φιλικό όπως και αποδείχθηκε.

Μια περιήγηση στην Σχολή, μια ανάλυση των στόχων που έχει θέσει η Σχολή, μια παρουσίαση των Προγραμμάτων Σπουδών της ΣΕΦΑΑ, ανταλλαγή φιλοφρονήσεων, και αναμνηστικών δώρων, πολλά χαμόγελα και γέλια και ο πρώτος σταθμός του τριημέρου για τον Υπουργό, ολοκληρώθηκε με το να γελάνε και τα …μουστάκια του.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή