Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Με την Νικολέτα Μπρουζούκη-Αλεξίου στο «τιμόνι» το Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Επίτιμη Πρόεδρος η Τζένη Λιάγκα και τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ. Αντώνη Αυγερινό.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, πραγματοποιήθηκε η παράδοσης – παραλαβής της προεδρίας του Τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η Τζένη Λιάγκα, παρέδωσε την «σκυτάλη» στην Δικηγόρο Νικολέτα Μπρουζούκη-Αλεξίου υπό το βλέμμα του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ. Αντώνη Αυγερινού.

Είχε προηγηθεί υπό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο, Αγιασμός για την έναρξη της νέας Ερυθροσταυρικής χρονιάς.

Η κ. Λιάγκα αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στο έργο της ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην διάδοχό της, λέγοντας χαρακτηριστικά «Η μέχρι τώρα πορεία της, μας διαβεβαιώνει ότι η Νικολέτα Μπρουζούκη διαθέτει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που χρειάζεται ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Εντιμότητα, συναίσθηση και διάθεση προσφοράς».

Από την πλευρά της η κ. Μπρουζούκη τόνισε ότι «η τιμητική αυτή πρόταση, μου δημιουργεί έντονο αίσθημα ευθύνης και ταυτόχρονα μια πρόκληση στο να ανταπεξέλθω στο δύσκολο αυτό ρόλο. Στο ρόλο που σημαντικοί και διακεκριμένοι άνθρωποι της πόλης, υπηρέτησαν με απόλυτη επιτυχία» και πρόσθεσε «θα καταβάλω τα μέγιστα ώστε το Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να συνεχίσει το έργο, να ανταποκριθεί στις προσδοκίες  και στους υψηλούς στόχους του Ερυθρού Σταυρού».

Η κ. Λιάγκα ανακηρύχτηκε Επίτιμη Πρόεδρος, ενώ παράλληλα δόθηκε τιμητική πλακέτα στον κ. Αυγερινό, σε μια εκδήλωση που παρακολούθησαν Εκπρόσωποι των τοπικών πολιτικών Αρχών, πολίτες αλλά και Εθελοντές του Τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή