Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αναζητείται τρόπος πάταξης του φαινομένου

Σε έξαρση η ανεξέλεγκτη αφισοκόλληση στα Τρίκαλα.
 
Στο κενό έχει πέσει η προσπάθεια του Δήμου Τρικκαίων για την εξάλειψη του φαινομένου της αφισορρύπανσης της πόλης.
 
Το τελευταίο διάστημα και με αφορμή το μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων που διοργανώνονται την περίοδο αυτή στην πόλη και τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, παρατηρείται έξαρση στο φαινόμενο της ανεξέλεγκτης αφισοκόλλησης για την προβολή των εκδηλώσεων αυτών σε διάφορα σημεία της πόλης.
 
Ο Δήμος Τρικκαίων έχει καταβάλει τα τελευταία χρόνια προσπάθεια για την πάταξη αυτού του φαινόμενου, δίνοντας την δυνατότητα σε Φορείς και επιχειρήσεις να διαφημίζονται νόμιμα και χωρίς να ρυπαίνουν την πόλη σε ειδικά διαφημιστικά πλαίσια σε κεντρικά και μη σημεία της πόλης, όπου όμως σπάνια επιλέγουν οι διαφημιζόμενοι έναντι μικρού αντίτιμου, προτιμώντας τους …στύλους και τις προθήκες καταστημάτων που έχουν αναστείλει την λειτουργία τους.

΄Ιδια πρακτική και με πολιτικούς φορείς που δείχνουν που «γράφουν» τους πολίτες και συντελώντας σε μια πόλη «πνιγμένη» στην παράνομη αφισοκόλληση, την ώρα που θα έπρεπε να πρωτοστατούν για μια καθαρότερη πόλη.
 
Ο Δήμος με «όπλο» τα πρόστιμα προσπαθεί να επιβάλει κανόνες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κερδίσει αυτή την «μάχη» που είναι και θέμα …Παιδείας.
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή