Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αχιλλέας Λιούτας: Οι αγρότες να εμπιστευθούν την Ένωση για να αποδώσουν οι κόποι τους

Οι καλύτερες τιμές και άμεσες πληρωμές στους βαμβακοπαραγωγούς από την ΕΑΣ Τρικάλων.

Με τις καλύτερες προοπτικές ξεκίνησε η εκκοκκιστική περίοδος για την ΕΑΣ Τρικάλων και τους παραγωγούς.

Τα ενωσιακά εκκοκκιστήρια στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων και στο Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας ήδη από την περασμένη εβδομάδα υποδέχθηκαν τις πρώτες ποσότητες βαμβακιού οι οποίες καθημερινά αυξάνονται λόγω της καλοκαιρίας που επιτρέπει στους παραγωγούς να προχωρήσουν στη συλλογή του προϊόντος τους.

Οι μέχρι τώρα παραδόσεις βαμβακιού στα ενωσιακά εκκοκκιστήρια συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι οι στρεμματικές αποδόσεις είναι σαφώς καλύτερες από πέρυσι οι οποίες, λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων, είχαν σοβαρές επιπτώσεις τόσο στην παραγόμενη ποσότητα όσο και στην ποιότητα. Αντιθέτως, φέτος από τις μέχρι τώρα εκκοκκίσεις, προκύπτει το συμπέρασμα ότι θα παραχθεί άριστης ποιότητας εκκοκκισμένο βαμβάκι.

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Τρικάλων Αχιλλέας Λιούτας ευχήθηκε «καλή χρονιά» στους βαμβακοπαραγωγούς και τους κάλεσε να εμπιστευθούν την Ένωση για να αποδώσουν καρπούς οι κόποι τους.

Η ΕΑΣ Τρικάλων παραλαμβάνει βαμβάκι στο εκκοκκιστήριο του Μεγαλοχωρίου και του Νέου Μοναστηρίου. Οι πληρωμές θα είναι άμεσες και όπως κάθε χρόνο, ως συνεταιριστική οργάνωση, θα πληρώσει τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή