Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δημήτρης Παπαστεργίου: Μόνος αντίπαλος ο … κακός μας εαυτός

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τον Συνδυασμό «Επανεκκίνηση…Τώρα!».

Την ευκαιρία είχαν να βρεθούν όλα τα Μέλη του Συνδυασμού «Επανεκκίνηση…Τώρα!» κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού και κρατών το …μαχαίρι Δημήτρης Παπαστεργίου …επισημοποίησε ότι θα διεκδικήσει νέα θητεία στο Δημαρχείο Τρικάλων και εμφανίσθηκε αισιόδοξος για νέα εκλογική επιτυχία το 2019.

Τα εκλεγμένα και μη Μέλη του Συνδυασμού, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διάφορα θέματα του Δήμου και να θέσουν τις βάσεις του νέου Συνδυασμού για τον οποίο όπως ανέφερε ο κ. Παπαστεργίου «ο βασικός πυρήνας του Συνδυασμού υπάρχει, αλλά σίγουρα θα γίνουν αλλαγές και προσθήκες ανθρώπων από όλο το κοινωνικό φάσμα. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι σχετικές επαφές. Το μόνο κριτήριο πρέπει να είναι το ενδιαφέρον για συμμετοχή και τίποτε άλλο» για να προσθέσει πως «δεν ξεχνώ ποτέ την εμπιστοσύνη που μου δείξανε 180 άνθρωποι σε έναν νέο Συνδυασμό».

Ταυτόχρονα, έκανε αναφορά στην μέχρι τώρα θητεία του, λέγοντας «ο Δήμος είχε να αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα δυσκολίες, αλλά ανοίγονται καλές προοπτικές το 2018 με πολλά και σημαντικά προγράμματα προς αξιοποίηση», χαρακτηρίζοντας τον Δήμο «υπόδειγμα πανελλαδικά» και απέδωσε στην μείωση κρατικών εσόδων κατά 65% τον περιορισμένο αριθμό έργων, τονίζοντας «ο μόνος αντίπαλος που πραγματικά θα πρέπει να υπολογίζουμε, είναι ο κακός μας εαυτός»…

Ο Δήμαρχος, ζήτησε «να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες να υπάρξουν παρεμβάσεις σε όλη την πόλη και τα χωριά, σε ζητήματα που πραγματικά αφορούν την κοινωνία» και τόνισε πως «δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να ξεχωρίσουμε τους πολίτες ανάλογα με το αν μας ψήφισαν ή τί κόμμα ψήφισαν και αυτό το κάναμε πράξη»…

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή