Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δήμος Τρικκαίων: Προχωρά κανονικά η κοπή των δέντρων στην κεντρική πλατεία

Για «νεόκοπους περιβαλλοντικά ευαίσθητους» κάνει λόγο η Δημοτική Αρχή Τρικάλων και …γρασάρει τα …αλυσοπρίονα.

Αποφασισμένη να αποψιλώσει την κεντρική πλατεία των Τρικάλων δηλώνει η Δημοτική Αρχή Τρικάλων και «βάζει χέρι» σε όσους της ασκούν κριτική για την απόφαση να «εξολοθρεύσει» ότι «πράσινο» εμποδίζει τα σχέδια της για …αναμόρφωση της πλατείας.

Στην ανακοίνωση φαίνεται η δυσφορία της και για έγγραφο της Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας…

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σε σχέση με όσα γράφτηκαν σήμερα σε τρικαλινά ΜΜΕ, σχετικά με παύση εργασιών κοπής δέντρων στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, ο Δήμος Τρικκαίων επισημαίνει:

1. Έφτασε στον Δήμο έγγραφο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας, η οποία όμως δεν ρώτησε και δεν ενημερώθηκε ότι ήδη, επτά ημέρες πριν, είχαν εκδοθεί όλες οι απαιτούμενες άδεις για την κοπή όσων δέντρων τελικά απαιτηθεί, συνεπεία της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για την ΑΔΑ 6ΥΩΙΩΗ9-Υ04 ΑΠ 80910/15-9-17 απόφαση, αναρτημένη στη «Διαύγεια». Ως εκ τούτου, δεν συντρέχει κανείς λόγος παύσης των εργασιών.

2. Ο Δήμος ενημερώνει τους νεόκοπους περιβαλλοντικά ευαίσθητους, αυτοδιοικητικούς και άλλους, ότι το Παζάρι τελείωσε και, επομένως, τελείωσαν και οι διαδικασίες πλειοδοσίας σε περιβαλλοντική ευαισθησία».

Συνεπώς όποιος διανοηθεί να στραφεί κατά της Δημοτικής Αρχής Τρικάλων ασκώντας κριτική θα τον χαρακτηρίζει «νεόκοπο» και φυσικά δεν μπορεί να εννοεί προφανώς το trikalanews.gr που σχεδόν επί 3 χρόνια (περίοδος χάριτος τους 3 πρώτους μήνες) έχει δείξει πολύ ανάγλυφα ότι είχε απόλυτο δίκιο ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων στην …ιατρική του γνωμάτευση.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ….

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή