Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ετοιμάζονται … «καμπάνες» από τον Δήμο Τρικκαίων σε 3 επιχειρήσεις

Ποιες είναι οι επιχειρήσεις που δεν σεβάστηκαν την αισθητική της πόλης.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων, έρχεται προς έγκριση η εισήγηση της αρμόδιας Υπηρεσίας του Δήμου για επιβολή προστίμων σε επιχειρήσεις που καταπάτησαν τους κανόνες της υπαίθριας διαφήμισης.

Η εισήγηση, στηρίχθηκε σε εκθέσεις αυτοψίας της υπηρεσίας Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Τρικκαίων.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 η εταιρία «Τσίρος Χρήστος Ασφαλιστική» με έδρα τα Τρίκαλα «προέβη σε ρύπανση με αυθαίρετη ρίψη εντύπων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, πεζοδρόμια και σε παρμπρίζ αυτοκινήτων προκαλώντας μεγάλη ρύπανση και προσβάλλοντας την αισθητική εικόνα της πόλης. Τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου με δυσκολία προέβησαν στην περισυλλογή και απομάκρυνση των διασκορπισμένων εντύπων και στον καθαρισμό των δρόμων,  προς αποφυγή τυχόν ατυχημάτων σε πεζούς και τροχοφόρα λόγω ποιότητας χαρτιού (ιλουστρασιόν) του εντύπου και των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή».

Το Σάββατο 1η Απριλίου2017, η εταιρία «Dino Θεσσαλίας Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.» με έδρα το Κορωπί «προέβη σε ρύπανση με αυθαίρετη ρίψη εντύπων διαστάσεων 21Χ29 cm σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, πεζοδρόμια και σε παρμπρίζ αυτοκινήτων, προκαλώντας μεγάλη ρύπανση και προσβάλλοντας την αισθητική εικόνα της πόλης».

Την Πέμπτη 13 Απριλίου2017, η εταιρία «Δ. Βασιλείου και Σία Ε.Ε.» με έδρα την Λάρισα «προέβη σε ρύπανση με διαφημιστικό υλικό σε μη προβλεπόμενο χώρο προσβάλλοντας την αισθητική εικόνα της πόλης. Το διαφημιστικό υλικό ήταν αυτοκόλλητα διαστάσεων 9Χ5 cm και είχαν παράνομα τοποθετηθεί επί της οδού Ασκληπιού 18, σε στύλο ηλεκτροφωτισμού και στην κεντρική πεζογέφυρα»

Μετά από τα παραπάνω, η αρμόδια Υπηρεσία, εισηγείται προς το Δημοτικό Συμβούλιο, το ελάχιστο πρόστιμο των 1.467,35 ευρώ για κάθε μια από τις 3 επιχειρήσεις.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή