Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εξαρθρώθηκε με συλλήψεις συμμορία νεαρών στα Τρίκαλα

Στο «ενεργητικό» της ληστεία και ξυλοδαρμός σε βάρος 2 Τρικαλινών και συλλήψεις και των γονέων ενός εκ των ανηλίκων μελών της συμμορίας.

Εξιχνιάστηκε μετά από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ληστεία σε βάρος 2 Τρικαλινών που διαπράχθηκε στην πόλη των Τρικάλων.

Συνελήφθησαν ως δράστες χθες το απόγευμα (ΔΕΥΤΕΡΑ) στα Τρίκαλα από Αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, 7 Τρικαλινοί ηλικίας από 17 έως 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση, αδικήματα της ληστείας, της απρόκλητης σωματικής βλάβης και της κλοπής.

Προχθές το πρωί (ΚΥΡΙΑΚΗ) στα Τρίκαλα, οι δράστες αρχικά επιτέθηκαν απρόκλητα σε 2 Τρικαλινούς ηλικίας 37 και 50 ετών και τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ενώ στην συνέχεια αφαίρεσαν από τον 37χρονο το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, ασημένιο σταυρό και κινητό τηλέφωνο.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες και αναζητήσεις των Αστυνομικών, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 27χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στον νόμιμο δικαιούχο, καθώς και προφυλακτήρας με πινακίδα κυκλοφορίας δίκυκλης μοτοσικλέτας, η οποία όπως εξακριβώθηκε, είχε αφαιρεθεί από τον ίδιο τις πρωινές ώρες της 4ης
Αυγούστου στην Καλαμπάκα.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς του ενός εκ των ανήλικων συλληφθέντων για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας του, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων του δεύτερου ανηλίκου για το ίδιο αδίκημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή