Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Για το «Χαμόγελο του Παιδιού» η επόμενη αγωνιστική του SURVI-FOR HOPE Γόμφοι

Το SURVI-FOR HOPE ΓΟΜΦΟΙ ξεκίνησε από μια παρέα φίλων με σκοπό την ψυχαγωγία και την άθληση αλλά και για τον κόσμο να δει από κοντά δοκιμασίες ανάλογες με το τηλεοπτικό φαινόμενο SURVIVOR.

Ο κόσμος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή αυτό το εγχείρημα με τους εκατοντάδες φίλους που έρχονται κάθε Κυριακή αλλά και τους φίλους στο διαδίκτυο που φτάνουν τους 4000.

Από την αρχή το παιχνίδι είχε και φιλανθρωπικό σκοπό και δίνει την δυνατότητα σε όποιον θέλει να βοηθήσει οικονομικά, κάτι που βρήκε ανταπόκριση.

Στο πλαίσιο αυτό με πολύ μεγάλη χαρά οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την συνεργασία με το  «Χαμόγελο του Παιδιού» προσπαθώντας να προσφερθεί μια βοήθεια στο τεράστιο έργο του.

Επομένη αγωνιστική για το SURVI-FOR HOPE Γόμφοι είναι την ερχόμενη Κυριακή 25 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο Γόμφων.

Οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο σε ένα όμορφο χώρο που έχει διαμορφωθεί, να περάσει ένα ωραίο Κυριακάτικο απόγευμα, βοηθώντας παράλληλα το «Χαμόγελο του Παιδιού», για να δίνει χαμόγελό στα χείλη των παιδιών που χρειάζονται βοήθεια.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή