Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hip Hop και Dancehall στην «ΤΕΡΨΙΣ» με τον Δημήτρη Τσακίρη

Όλοι γνωρίζετε λίγο-πολύ το Hip-Hop… Τί ξέρετε όμως για το Dancehall; 

Ο Δημήτρης Τσακίρης, υπεύθυνος των τμημάτων Hip-Hop και Dancehall υπόσχεται να κάνει τις μέρες μας πιο ενδιαφέρουσες χορεύοντας σε τρελούς ρυθμούς!

Ας γνωρίσουμε λοιπόν τον Δημήτρη…

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Ο Δημήτρης είναι γεννημένος στην πόλη της Καβάλας και ξεκίνησε ως ερασιτέχνης χορευτής Ηip Ηop το 2013, δίνοντας διάφορες παραστάσεις τόσο στην Καβάλα όσο και σε γειτονικές πόλεις όπως στη Δράμα, Ξάνθη και Θεσσαλονίκη με την τότε ομάδα του (Wowzix). Ως μαθητής ανήκε αρχικά στην σχολή Dance Academy της Καβάλας. Αργότερα παρακολούθησε μαθήματα χορού στην Academy of Dance (A.O.D.) και έναν χρόνο μετά στην Pro Dancers Studio της Θεσσαλονίκης, όπου συνεχίζει ως σήμερα να εξελίσσεται καθημερινά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Ως καθηγητής ασχολήθηκε τη σεζόν 2015-2016 με τη διδασκαλία Hip-Hop, Jazz και Dancehall σε τμήματα αρχαρίων και εφήβων στην Dance Academy (Kαβάλα), καθώς και με αγωνιστικές ομάδες (New Style Dancehall, New Style Hip Hop, Old School, Commercial) στην σχολή «Χορός Κίνηση» της Θεσσαλονίκης. Από τη σεζόν 2016-2017 είναι καθηγητής της Ακαδημίας μας σε τμήματα Δημοτικού, Γυμνασίου και Αγωνιστικές ομάδες. Τη φετινή σεζόν συνεργάζεται και με τη σχολή Dance Academy στην Καβάλα.

ΑΓΩΝΕΣ
Για 3 χρόνια αποτελούσε μέλος της ομάδας Bucking Fastards με τους οποίους συμμετείχε σε τοπικούς και φιλικούς αγώνες όπως το Salonika και το Greek Open, καθώς και σε διάφορα οργανωμένα Battles αλλά και ανώτερου επιπέδου διαγωνισμούς όπως το Hip Hop International 2016 (φτάνοντας μάλιστα στον τελικό) και το Bounce. Η μεγάλη διάκριση ήρθε με την ομάδα Nights Of The Square Table της σχολής Pro Dancers Studio (Θεσσαλονίκη) με την κατάκτηση της 2ης θέσης στην κατηγορία Megacrew του Hip Hop International 2017.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια Dancehall και Vogue και μαθήματα Drop In σε γνωστές σχολές (Burn the Floor, Danza Fuerte, Pro Dancers Studio) από καταξιωμένους Χορευτές – Δασκάλους με χρόνια εμπειρία πάνω στον τομέα όπως: Γαλήνη Αναστασίδου, Ζινέτα Καμινή, Γιώργο Τσαφκόπουλο, Ιωσήφ Τσόχελι, Μαρία Φιλιππίδου.

Ετοιμαστείτε για ακόμη μία μοναδική  χρονιά με πολύ χορό και εκπλήξεις!

Εγγραφές καθημερινά
Δευτέρα 17:00-22:00, Τρίτη – Παρασκευή 11:00-13:00 και 17:00-21:30, Σάββατο 11:00-14:00

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 19, Τρίκαλα
Τηλέφωνα επικοινωνίας 24310 – 74622 – 6934058832 – 6975891807 και 6986066373

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή