Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κάλεσμα …Αυγουστιάτικο

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων για τον …8ο «Μύλο των Ξωτικών»
 
Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων απέστειλε ενημερωτική επιστολή προς τα Μέλη του για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στον 8ο Μύλο των Ξωτικών (ενοικίαση χώρου, εμπορική εκμετάλλευση).

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Είναι γεγονός, αποδεκτό πανελλήνια, πως ο ΄΄Μύλος των Ξωτικών΄΄ είναι το κορυφαίο χριστουγεννιάτικο πάρκο στη χώρα μας. Για 40 ημέρες τα Τρίκαλα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, εντός και εκτός των συνόρων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος, από την αρχή, στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει αυτή την προσπάθεια που αναβαθμίζει και προσφέρει πρόσθετο οικονομικό αποτέλεσμα στην αγορά.

Επιβεβαιώνοντας τη συνεργασία των επιχειρήσεων της πόλης, σας καλούμε και φέτος να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή στον “8ο  Μύλο των Ξωτικών”. Θέλουμε να πιστεύουμε πως και φέτος θα δοθεί έμφαση στην τοπική επιχειρηματικότητα εξασφαλίζοντας επιπλέον κέρδος για όλους.

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση ενδιαφέροντος ως και 31 Αυγούστου 2018 στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeU59Tstv83r_GOHDS0MyLxOfJaNF058iyXGkH4Ixuh_8gasQ/viewform

Ο Εμπορικός Σύλλογος διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να παρεμβαίνει, να στηρίζει τα καλά, να εντοπίζει και να διορθώνει τις όποιες αστοχίες και τα λάθη, συνεργαζόμενος, προκειμένου τα Τρίκαλα να παραμείνουν σταθερά ως  η “Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων”».

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή