Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κυριάκος Βελόπουλος: Από την …Τρίκκη έρχεται η νίκη

«Μπαλκονάτος» και με χειμαρρώδη πολιτικό λόγο ο Επικεφαλής της «Ελληνικής λύσης» σε ομιλία του στα Τρίκαλα.
 
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr σε ξενοδοχείο των Τρικάλων, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Επικεφαλής του νεοσύστατου κόμματος «Ελληνική λύση» πρώην Βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, προκειμένου να αναλύσει σε ομιλία, τις θέσεις του κόμματος.
 
Σε ένα ακροατήριο όπου υπήρχαν πρόσωπα προερχόμενα από διάφορους πολιτικούς χώρους, ο κ. Βελόπουλος τους κάλεσε «ακούστε μας, διαβάστε το πρόγραμμά μας και με την λογική και όχι με …θυμό αποφασίστε τι θα ψηφίσετε», ενώ η γεμάτη αίθουσα, οδήγησε τον κ. Βελόπουλο να αναφωνήσει «Από την …Τρίκκη έρχεται η νίκη»…
 
Σε δηλώσεις του, αποκάλεσε «ψεύτες» τους Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημαίνοντας πως «δεν έχουν πρόγραμμα και απλά διαχειρίζονται εντολές των δανειστών, εντολές αδίστακτες και αιμοβόρικες», προσθέτοντας ότι «μας κυβερνούν άνεργοι και ΄΄άψητοι΄΄ τύποι που δεν ξέρουν τι θα πει αγώνας για το μεροκάματο και φυσικό επόμενοι στην πρώτη δυσκολία να στήνονται στα …τέσσερα».
Για την πιθανότητα πρόωρων εκλογών, εκτίμησε πως «το 2018, θα είναι περίεργη χρονιά», ενώ επισήμανε πως «το πρόβλημα της χώρας δεν είναι τα μνημόνια, αλλά ότι η χώρα δεν παράγει» και πρόσθεσε «τα τελευταία 16χρόνια δώσαμε 720 δις ευρώ για εισαγωγές καταναλωτικών αγαθών».
 
Για το που τοποθετείται πολιτικά η «Ελληνική λύση», ο κ. Βελόπουλος τόνισε πως «δεν μας ενδιαφέρουν ΄΄δεξιοί΄΄ και ΄΄αριστεροί΄΄ υπάρχουν μόνο Έλληνες και μόνο Ελλάδα» και πρόσθεσε με νόημα σε όσους επιμένουν να στηρίζουν τα κόμματα εξουσίας της χώρας πως «ξέρουμε ότι αυτός που σε κατέστρεψε δεν μπορεί να σε σώσει».
 
Για το «Μακεδονικό» έστειλε …προειδοποίηση σε όσους σχεδιάζουν ΄΄παιχνίδια΄΄ με την ονομασία του γειτονικού κρατιδίου, χαρακτήρισε «καλή τύχη για την Ελλάδα» την ύπαρξη Ερντογάν στα πολιτικά ηνία της χώρας σε αντίθεση με ΄΄Κεμαλικούς΄΄ που θα επιδίωκαν ποιο μεγάλες εντάσεις και εκτίμησε ότι «ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η …Αλβανία με τις διεκδικήσεις στις οποίες πρέπει να ΄΄απαντήσουμε΄΄ με διεκδίκηση της Βορείου Ηπείρου και με … ΄΄γείωση΄΄ των Αλβανών με οικονομικό ΄΄στραγγαλισμό΄΄ που θα οδηγήσει μέσα σε 6 μήνες στην οικονομική κατάρρευση την γειτονική χώρα».
 
Στον χώρο της πολιτικής εκδήλωσης, μπορούσε κάποιος να προμηθευτεί και προϊόντα από αυτά που ο κ. Βελόπουλος προωθεί μέσω τηλεοπτικών του παρουσιάσεων.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή