Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λίγο πριν την …ταφόπλακα

Τι αποφάσισαν στην Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων.

Την ώρα που «βουλιάζει» το τοπικό «επιχειρείν» και κουράστηκε να περιμένει την ανάπτυξη που όλο φτάνει στα Τρίκαλα αλλά μάλλον «κόλλησε» στις …στροφές του Δομοκού, στην Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων, αποφάσισαν να …κουνηθούν.

Μετά από την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας (με πολλές πιθανότητες να ήταν και η τελευταία έτσι που εξελίσσεται η κατάσταση), συνεδρίασε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και ασχολήθηκε με τρέχοντα θέματα, που απασχολούν τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.  Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν  αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί άμεσα μια τοπική συγκέντρωση με όλα τα Σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας και στη συνέχεια με όλους τους τοπικούς φορείς (όπως αποφάσισε και το Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ) και να πραγματοποιηθεί τοπική συγκέντρωση πριν από την Πανελλαδική στην Αθήνα.

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, η ρύθμιση των «120 δόσεων» που εξαιρεί επαγγελματίες, η αύξηση των εργοδοτικών εισφορών που έχει φτάσει στον …ουρανό, η έλλειψη χρηματοδότησης που «στέγνωσε» την αγορά από ρευστότητα, η μη προστασία της επαγγελματικής στέγης, η «έφοδος» σε τραπεζικούς λογαριασμούς των επαγγελματιών για χρέη, μερικά από τα «σημάδια» πριν την …ταφόπλακα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις…

Αυτές τις μικρομεσαίας επιχειρήσεις που ούτε η «πρώτη φορά …Αριστερά» μπορεί να αντιληφθεί πως είναι η «ραχοκοκαλιά της Εθνικής οικονομίας»…

Επίσης, αποφασίσθηκε ομόφωνα η συγκρότηση Επιτροπής με Μέλη από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων που θα συμπαραστέκεται σε όσους συναδέλφους τους οδηγούνται στα δικαστήρια κατά τη διάρκεια των πλειστηριασμών.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή