Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με «σύμμαχο» τον καιρό η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου

Οι άνεμοι μονάχα προβληματίζουν τους εκδρομείς του Δεκαπενταύγουστου που έχουν ως «σύμμαχο» τον καλό καιρό.

Αν και μέχρι χθες για ορισμένες περιοχές της χώρας, υπήρξαν βροχές, σήμερα και αύριο, η θερμοκρασία θα είναι σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ και αυτή είναι η μόνη ανησυχία για όσους θα βρεθούν στην παραλία με τις προβλέψεις των Μετεωρολόγων για την Θεσσαλία, να είναι γενικά αίθριος καιρός με λίγα σύννεφα απόγευμα και θερμοκρασία από 18 ως 34 βαθμούς.

Από χθες το απόγευμα, ξεκίνησε η έξοδος και των Τρικαλινών για την «απόδραση» του 3ημέρου με την κίνηση των οχημάτων ιδιαίτερα αυξημένη σε Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο και την Τροχαία Τρικάλων με παρουσία σε καίρια σημεία του οδικού δικτύου για την διευκόλυνση των εκδρομέων.

Το χρονικό αυτό 3ήμερο, είναι αυτό που θα δώσει τόνωση και στα ορεινά του Νομού Τρικάλων όπου θα υπάρξουν τα πατροπαράδοτα πανηγύρια, καθώς σε σχέση με τις τελευταίες χρονιές ήταν πολύ υποτονική η κίνηση τον Ιούλιο και μέχρι τις αρχές Αυγούστου.

Την ίδια ώρα μόνο Σαββατοκύριακα υπήρχαν «αποδράσεις» για παραλίες, καθώς για την συντριπτική πλειοψηφία των Τρικαλινών (και όχι μόνο), οι διακοπές διαρκείας ήταν απαγορευτικές για το εισόδημά τους και ενδεικτικό ότι τα κοντινά παράλια του Νομού Λάρισας, κυριαρχούν τουρίστες από άλλες χώρες.

Συνεπώς, το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου και κάποιες διήμερες «αποδράσεις» μέχρι τα τέλη Αυγούστου και το πολύ μέχρι τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, θα ολοκληρώσουν το σκηνικό των καλοκαιρινών οικογενειακών διακοπών καθώς το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου όπου υπάρχουν καλές οικονομικές προσφορές σε καταλύματα, θα παραμείνουν αναξιοποίητες λόγω έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Όσοι για διάφορους λόγους, παραμένουν στα Τρίκαλα, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν σε πόλη χωρίς άγχος …παρκαρίσματος και να απολαύσουν μια πόλη χωρίς …θορύβους με μειονέκτημα τα κατεβασμένα «ρολά» πολλών καταστημάτων και επιχειρήσεων.
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή