Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγαφωνική του …4χιλιαρου

Τίποτα το ιδιαίτερο από πλευράς του Δήμου Τρικκαίων για εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη.
 
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr τίποτα το ιδιαίτερο δεν περιλαμβάνει το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Τρικκαίων για την πόλη (απολύτως τίποτα για την περιφέρεια του Δήμου).
Οι μόνοι που θα χαρούν γιορτές είναι όσοι διαθέτουν …μεγαφωνικές εγκαταστάσεις που θα εισπράξουν 3.900 ευρώ από τις 4 εκδηλώσεις του Δήμου που η μία έχει ήδη γίνει αυτή της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με κόστος 800 ευρώ στην ενοικίαση και τοποθέτηση ηχητικής, μικροφωνικής, φωτιστικής εγκατάστασης και εξέδρας.
Άλλα 800 ευρώ θα πάνε για τον ίδιο λόγο για να δώσει ο Δήμαρχος τις ευχές του για το νέο έτος στην εκδήλωση υποδοχής του νέου έτους στον ίδιο χώρο, ενώ 350 ευρώ θα στοιχίσει η 3η εκδήλωση του Δήμου που αφορά τα …Θεοφάνεια για την εγκατάσταση ηχείων και μικροφώνων στην τελετή Αγιασμού των υδάτων του Ληθαίου ποταμού.
Άλλα 2.000 ευρώ θα δοθούν για την ενοικίαση και τοποθέτηση μεγαφωνικής εγκατάστασης σε κεντρικούς δρόμους της πόλης κατά την περίοδο των εορτών για να ακούμε από τα μεγάφωνα από …κασετόφωνο, εορταστικά άσματα.
Αυτά αναφέρει το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Τρικκαίων που είναι φανερό πως όλο το βάρος το ρίχνει στον «Μύλο των Ξωτικών».
Τώρα τι θα γίνει στο …τζαμπέ από τους «Εθελοντές» και Συλλόγους για να μην υπάρχει «βουβαμάρα» στην πόλη απομένει να το δούμε στην πράξη…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή