Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μια …πολύχρωμη και διαφορετική Έκθεση στα Τρίκαλα

Στην Πινακοθήκη «Θόδωρου Μάρκελλου» η Έκθεση – διαγωνισμός με …καναρίνια.
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr στην Πινακοθήκη «Θόδωρου Μάρκελλου», ξεκίνησε από σήμερα και θα διαρκέσει για μια εβδομάδα, μια διαφορετική Έκθεση μέσω διαγωνισμού, που θα δώσει την δυνατότητα στο κοινό  να απολαύσει …καναρίνια.
Ο Σύλλογος Καναρινιών Αγριοπουλιών Θεσσαλίας (ΣΚΑΘ) διοργανώνει την 4η Έκθεση – διαγωνισμό, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει από κοντά, μοναδικούς χρωματισμούς των καναρινιών και ταυτόχρονα να ενημερωθούν για τα συγκεκριμένα πουλιά και την δράση του ΣΚΑΘ.
Σήμερα μέχρι τις 6 το απόγευμα θα γίνεται στον χώρο η συγκέντρωση των διαγωνισθέντων πουλιών, αύριο από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι θα γίνει ο έλεγχος των πουλιών από την Κτηνίατρο της Έκθεσης Κωνσταντίνα Σταμπέρνα.
Θα ακολουθήσει την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη από τις 9 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι, η κρίση των πουλιών από τον διεθνή Γερμανό κριτή Hans-Joachim Rein και από την ερχόμενη Παρασκευή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8.30 το βράδυ με είσοδο ελεύθερη, το κοινό θα μπορεί να δει την Έκθεση των καναρινιών όπως και την επόμενη ημέρα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8.30 το βράδυ αλλά και την μεθεπόμενη ημέρα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.
Η Έκθεση θα ολοκληρωθεί μια ώρα αργότερα με την απονομή βραβείων στους διακριθέντες.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή