Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπασκετικά καλάθια αλληλεγγύης

Στήριξη για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Τρικκαίων και για τα… συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών
Τον Προμηθέα Πατρών υποδέχονται σήμερα στις 6.30 το απόγευμα στο Δημοτικό κλειστό Τρικάλων τα «Τρίκαλα B.C Aries».
Ο ΕΣΑΚΕ και ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος της Basket League Stoiximan.gr σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και την Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών ενώνουν τις δυνάμεις και προσφέρουν τρόφιμα στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου και για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης.
Οι φίλαθλοι κατά την προσέλευση τους στο γήπεδο μπορούν να φέρουν μαζί τους και να προσφέρουν τρόφιμα. Η συλλογή των τροφίμων θα αρχίσει μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το γήπεδο.
Στο ημίχρονο του αγώνα θα διεξαχθεί και ένα δεύτερο event με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση των κοινωνικών δομών που στηρίζονται.
Υπάρχει ένα μίνιμουμ ποσό των 1.000 ευρώ. Ένας παίκτης των τμημάτων υποδομής της ομάδας, ο Νίκος Σπαθής,  θα εκτελέσει 3 βολές και για κάθε εύστοχη βολή θα προστίθεται το ποσό των 500 ευρώ που σημαίνει ότι μπορεί το ποσό να φτάσει τα 2.500 ευρώ.
Στην συνέχεια ο Κώστας Βασιλειάδης των «Τρικάλων B.C Aries» και ο Νίκος Γκίκας του «Προμηθέα» Πάτρας θα επιχειρήσουν από 2 σουτ από το κέντρο του γηπέδου. Εάν 1 από τα 4 σουτ μπει στο καλάθι τότε το ποσό διπλασιάζεται.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή