Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πανελλήνιο πολιτικό «πείραμα» ο Δήμος Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων μπροστά στο πολιτικό …παράδοξο (;) συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

Με δεδομένο ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, έχει δηλώσει (μέχρι στιγμής) ότι ακολουθεί τον Κώστα Αγοραστό και με δεδομένο ότι ο τελευταίος δηλώνει πως θα διεκδικήσει 3η φορά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τότε μπορεί να …κοιμάται ήσυχος ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, καθώς θα έχει την «γαλάζια» στήριξη.

Σε αυτή την περίπτωση ο κ. Παπαστεργίου που έχει δηλώσει (μέχρι στιγμής) ότι θέλει ακόμη μια θητεία στο κτίριο της οδού Ασκληπιού, θεωρείται ότι θα την έχει με το …ενάμιση πόδι, από την στιγμή μάλιστα που φαίνεται με δημσιες δηλώσεις ότι έχει συμπάθειες και στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ…

Το …μισό πόδι που υπολείπεται, είναι εκείνη η απίθανη των απίθανων περιπτώσεων που βρεθεί πρόσωπο να τον «απειλήσει» από τον αυτοαποκαλούμενο χώρο της «Κεντροαριστεράς» αλλά δεν υπάρχει ο … «Λάμπης που να λάμπει» αλλά ακόμη και να υπήρχε θα είχε την …λογική να μην πάει «κόντρα» στο Πανελλήνιο πολιτικό «πείραμα» που φαίνεται να ξεκίνησε για τον Δήμο Τρικκαίων με ένα πολιτικό …παράδοξο (;) συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

Βέβαια το ερωτηματικό στην λέξη «παράδοξο» οφείλεται στην κεντρική πολιτική που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτή που θέλει να εφαρμόσει η Ν.Δ.

Το να κάψεις κάποιον με πετρέλαιο ή βενζίνη, λίγη σημασία έχει ως προς το αποτέλεσμα.
 
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή