Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πικετοφορία στα Τρίκαλα από το ΚΚΕ

Ενάντια στον πόλεμο στην Συρία και στην εμπλοκή της Ελλάδας.
 
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr με μια πικετοφορία που ξεκίνησε από τα γραφεία του ΚΚΕ και διασχίζοντας κεντρικούς δρόμους της πόλης, το ΚΚΕ στα Τρίκαλα, εξέφρασε την αντίθεσή του στον «ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Συρία» και απαίτησε να μην υπάρξει εμπλοκή της Ελλάδας μέσω …ΝΑΤΟ.

«Πραγματικός στόχος της σχεδιαζόμενης ΝΑΤΟϊκής επίθεσης στην Συρία, είναι ο έλεγχος των ενεργειακών πηγών και δρόμων, των σφαιρών επιρροής, το ξεκαθάρισμα λογαριασμών με άλλες ανταγωνιστικές δυνάμεις, όπως η Ρωσία, με κυβερνήσεις που δεν τους είναι αρεστές», τονίστηκε στην πικετοφορία και εκτιμήθηκε πως «η τεράστια συγκέντρωση πολεμικών δυνάμεων στην περιοχή φέρνει πιο κοντά τον κίνδυνο ενός γενικευμένου ιμπεριαλιστικού πολέμου, με θύματα τους λαούς, που θα πληρώσουν με τη ζωή και τον ξεριζωμό τους, τους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς».

Οι διαδηλωτές, ζήτησαν «να μην χρησιμοποιηθεί η Ελλάδα ως ορμητήριο των ιμπεριαλιστών. Να μην παρασχεθεί καμία διευκόλυνση, σε έδαφος, νερό κι αέρα. Να κλείσει η βάση της Σούδας και να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων».
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή