Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Ψευδέστατη και παραπλανητική η είδηση για την υπηρεσία «Τάπερ Εξπρές»

Διαψεύδει, στο trikalanews.gr ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Τρικάλων, κ. Βασίλης Τζατζάκης, το δημοσίευμα σάιτ στα Τρίκαλα που αναφέρει ότι το ΚΤΕΛ Τρικάλων  εγκαινιάζει   νέα υπηρεσία «Τάπερ Εξπρές»,  που επιτρέπει την αποστολή φαγητού σε όλη την Ελλάδα.

Συναντήσαμε τον κ. Βασίλη Τζατζάκη στο γραφείο του, όπου παρουσία του αντιπροέδρου κ. Βαγγέλη Ρουμπιέ, δήλωσε: «Αυτό το δημοσίευμα που βγήκε σήμερα στα Τρίκαλα σε ένα σάιτ και γράφει ότι το ΚΤΕΛ Τρικάλων εγκαινιάζει   νέα υπηρεσία «Τάπερ Εξπρές»,  που επιτρέπει την αποστολή φαγητού σε όλη την Ελλάδα, είναι πέρα για πέρα ψευδέστατο  και παραπλανητικό. Είναι Αναληθές. Ποτέ κανένας, όπως εσείς και καλά κάνατε,  δεν μας ρώτησε αν ισχύει αυτό που κάποιο άλλο σάιτ εκτός Τρικάλων έγραψε. Δυστυχώς τέτοιες αναληθείς ειδήσεις εκθέτουν όλο τον κλάδο του ΚΤΕΛ. 

Με πήρε τηλέφωνο πριν λίγο, για το ίδιο θέμα, εκνευρισμένος,  ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, για να εκφράσει κι εκείνος την αγανάκτησή του για το τι πράγματα είναι αυτά που γράφουν στα Τρίκαλα. Τηλέφωνο με πήραν και από  τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας. 

 Όλοι έχουμε παιδιά που σπουδάζουν ή δουλεύουν εκτός Τρικάλων και όλοι ξέρουμε – συνηθίζεται εδώ και δεκαετίες –  ότι πολλοί γονείς στα Τρίκαλα, στέλνουν στα παιδιά τους με το ΚΤΕΛ, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις την Ελλάδα, δέματα με φαγητά, συσκευασμένα σε φορητά ψυγεία, τα οποία φεύγουν με πρωινά δρομολόγια και φτάνουν στον προορισμό τους, όπου και εκεί, κάποιος τα παραλαμβάνει. Άλλο όμως είναι αυτό και άλλο, η ψευδής είδηση που γράφτηκε για μηνιαία συνδρομή, μεταφορά σε ειδικούς θαλάμους στα λεωφορεία και ντιλίβερι απ΄ευθείας στο σπίτι, επειδή κάποιοι το είδαν κάπου γραμμένο και δεν έψαξαν να δουν αν είναι αλήθεια ή όχι». 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή