Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή παράδοσης- παραλαβής στην ΣΜΥ Τρικάλων

Αλλαγή φρουράς στην ΣΜΥ με απόντες όλους τους Βουλευτές του Νομού Τρικάλων

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr πραγματοποιήθηκε, σήμερα το πρωί στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο στρατόπεδο «Καβράκου», η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως της Σχολής, από τον παραδίδοντα Διοικητή Ταξίαρχο Δημήτριο Τσιπίδη στον νέο Διοικητή Ταξίαρχο Δημοσθένη Κωστόπουλο.

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής, έγινε παρουσία του Γενικού  Επιθεωρητή Στρατού και Υπαρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Νικόλαου Μανούρη, του Διοικητή της  1ης Στρατιάς Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, του Αστυνομικού Διευθυντη Τρικάλων Γιώργου Σπηλιόπουλου, του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων Αντώνη Σπανό αλλά και αντιπροσώπων κοινωνικών φορέων και Συλλόγων του Νομού.
Νωρίτερα τελέστηκε επιμνημόσυνη  δέηση από τους Σεβασμιώτατους Μητροπολίτες Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο και Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο.

Ο απερχόμενος διοικητής, εμφανώς συγκινημένος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πόλη αλλά και για την Σχολή, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πολίτες, την πολιτική και θρησκευτική ηγεσία του τόπου που συνέδραμαν στο έργο του.

Ο ίδιος επίσης αναφέρθηκε στο αξιόμαχο της, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τις ευχές στο νέο Διοικητή, ευχόμενος καλή δύναμη στο έργο του.

Από την πλευρά του ο νέος Διοικητής, υπογράμμισε ότι «έχοντας επίγνωση της τιμής που μου έγινε, δηλώνω ότι θα τηρήσω τους νόμους και τους στρατιωτικούς κανονισμούς», ενώ υποσχέθηκε να αγωνιστεί προκειμένου να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της Σχολής.

Στη συνέχεια ακολούθησε Στρατιωτική παρέλαση των τμημάτων της ΣΜΥ και η τελετή έκλεισε με μια σεμνή δεξίωση στην αίθουσα ψυχαγωγίας της Σχολής.
 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή