Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην δημοσιότητα τα ευρήματα της Αστυνομίας και το όχημα του Τρικαλινού επιχειρηματία με την κοκαΐνη

Οδηγείται αύριο στον Εισαγγελέα Τρικάλων και αναμένεται η παραπομπή του στον Ανακριτή για απολογία.

Εκδόθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας το ενημερωτικό δελτίο για την σύλληψη του 43χρονου Τρικαλινού επιχειρηματία, που δηλώνει μέτοχος σε γαλακτοβιομηχανία της Θεσσαλίας και Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Πύλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο 43χρονος κατελήφθη να επιβαίνει σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 12 νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 31,4 γραμμαρίων, καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα.  Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 79,1 γραμμαρίων, 25 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, ζυγαριά, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer), κινητό τηλέφωνο και  το συνολικό χρηματικό ποσό των 85.145 ευρώ. Κατασχέθηκε επίσης και προαναφερόμενο όχημα».

Όπως αποκάλυψε το trikalanews.gr ο 43χρονος, ισχυρίζεται πως το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην οικία του, αποτελεί προϊόν της επιχειρηματικής δραστηριότητας του και ζήτησε λίγο χρόνο για να το αποδείξει με την παρουσίαση των ανάλογων χρηματικών παραστατικών.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων και με αυτό το ιδιαίτερα βαρύ κατηγορητήριο οδηγείται αύριο στον Εισαγγελέα Τρικάλων και αναμένεται η παραπομπή του στον Ανακριτή για απολογία.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή