Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τιμήθηκε στα Τρίκαλα η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και «τη Υπερμάχω Στρατηγώ» προστάτιδά τους τίμησαν σήμερα στα Τρίκαλα στρατιωτικές και πολιτικές Αρχές.

Αρχικά τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, παρουσία τοπικών και πολιτικών Αρχών.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας έγινε η εκφώνηση του πανηγυρικού της Ημέρας για τις Ένοπλες Δυνάμεις από τον Αντιστράτηγο ε.α. Δημήτριο Γκαγκαστάθη

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση που θα αναπέμφθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων στη Σ.Μ.Υ.

Ο ετήσιος εορτασμός της ημέρας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί ευκαιρία για όλους τους Έλληνες, να τιμήσουν την σημαντική προσφορά τους στην πατρίδα μας, τόσο σε περιόδους πολέμου όσο και σε περιόδους ειρήνης.

Καθημερινά αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα περιστατικά πρόκλησης από γείτονες χώρες, δίνοντας σαφέστατο μήνυμα για την προάσπιση των Εθνικών συμφερόντων και αναδεικνύοντας το υψηλό αξιόμαχό τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή