Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χειροπέδες σε 50χρονο Τρικαλινό

Εντοπίστηκε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης.
 
Εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης στην περιοχή των Τρικάλων.
 
Συνελήφθη από Αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, 50χρονος Τρικαλινός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.
 
Έπειτα από αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε έρευνα σε οίκημα ιδιοκτησίας του 50χρονου, όπου εντοπίστηκε με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου, κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος για καλλιέργεια και ανάπτυξη δενδρυλλίων κάνναβης με την μέθοδο της υδροπονίας.
 
Από το χώρο της καλλιέργειας κατασχέθηκαν, 94 δενδρύλλια κάνναβης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία βρέθηκε μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στον εξωτερικό χώρο του οικήματος, ζυγαριά, καθώς και  διάφορα σύνεργα (2 θερμάστρες, 2 ανεμιστήρες, 2 πλαστικά δοχεία, θερμόμετρο, μετρητής υγρασίας, σκαλιστήρι κ.α.).
 
Επιπλέον, κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δράστη αλλά και από την κατοχή του, κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, κινητό τηλέφωνο, καθώς και το ΙΧΕ αυτοκίνητό του ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή