Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χριστούγεννα με «ντόπιο χοιρινό Μαράβα» (…από την παραγωγή στην κατανάλωση)

Ελέγχοντας την παραγωγή σε όλα τα στάδιά της (από την εκτροφή μέχρι να φτάσει στο πιάτο μας) η σύγχρονη μονάδα «Μαράβα» παράγει το πιο νόστιμο, ντόπιο χοιρινό, της περιοχής μας.
Έχοντας προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις εκσυγχρονισμού όλων των  μονάδων της καταφέρνει και μας προσφέρει εξαιρετικά κρέατα και κρεατοσκευάσματα. Το μεγάλου ατού της επιχείρησης «Μαράβα» είναι το γεγονός ότι ελέγχει την παραγωγή σε όλα τα στάδιά της, από την γέννηση και εκτροφή των χοίρων, μέχρι τη σφαγή (στα υπερσύγχρονα σφαγεία της Πύλης, τα οποία έχουν περάσει στον έλεγχό της) και την τυποποίησή τους. Μεγαλωμένα μα αγνές τροφές, στις πλαγιές του Κόζιακα τα χοιρινά Μαράβα διατηρούν την εξαιρετική ποιότητά τους και αποκτούν μια μοναδική γεύση.
Έτσι το χοιρινό γίνεται πραγματικά απολαυστικό. Είναι το ντόπιο χοιρινό Μαράβα.
Ειδικά για τις μέρες που έρχονται μπορείτε να προμηθευτείτε το πεντανόστιμο γουρουνόπουλο και να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κρεατοσκευασμάτων (
μπούτι, σπάλα, πανσέτα, μπριζόλες, τηγανιά, σουβλάκια, κεμπάπ, λουκάνικο χωριάτικο Πιαλείας και το νέο προϊόν το καυτερό λουκάνικο Πιαλείας).  
Το «ντόπιο χοιρινό Μαράβα» το βρίσκουμε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, στην Πιαλεία Τρικάλων. Πώληση χονδρική, για κρεοπωλεία και επαγγελματίες και λιανική για τους καταναλωτές.
Τηλ επικοινωνίας 24310 52065  – 6974068364.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή