Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζητείται έγκριση πρόσληψης 16 ατόμων

Αίτημα της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων

Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν την προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων, είναι και η πρόσληψη 16 ατόμων ως έκτακτου προσωπικού για το 2018   με κάλυψη της δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου και λοιπών αντικαταβολών.

Το αίτημα, φέρνει στην συνεδρίαση η Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων για την κάλυψη 14 θέσεων στην Διεύθυνση Παιδείας και Πολιτισμού με προσλήψεις προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 9  μηνών, ωρομίσθιας απασχόλησης για τη διδασκαλία μαθημάτων μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων και συγκεκριμένα 5 ΠΕ Μουσικών, 8 ΤΕ Μουσικών και 1 ΔΕ Μουσικών.

Επίσης ζητούνται 2 θέσεις ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας με προσλήψεις προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 8 μηνών, πλήρους απασχόλησης για την κάλυψη εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών καθαριότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων και τομέων Πολιτισμού.

Ταυτόχρονα, η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών βεβαιώνει την ύπαρξη των αντίστοιχων πιστώσεων για την καθεμία από τις παραπάνω κατηγορίες προσωπικού.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή