Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Αποχαιρετιστήρια γιορτή για το Σχολείο της Πιαλείας

Με μία όμορφη καλοκαιρινή εκδήλωση έκλεισε η φετινή σχολική χρονιά για το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο Πιαλείας.

Οι μικροί πρωταγωνιστές της χθεσινής ημέρας σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς διοργάνωσαν μία ωραία εκδήλωση με χορούς, τραγούδια και μία όμορφη σχολική παράσταση που εντυπωσίασε το κοινό.

Το θέμα τους ήταν το ελληνικό καλοκαίρι και τα νησιά. Οι νησιωτοπούλες ,οι μικροί ψαράδες, οι ταβερνούλες και οι τουρίστες έκαναν το θέαμα πολύ παραστατικό στο κοινό, τους ταξίδεψαν για λίγο στις ομορφιές των ελληνικών νησιών.

Οι αθλητικές επιδείξεις των μικρών ηρώων, τους εντυπωσίασαν όλους και τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν, γιατί έζησαν για λίγο το δικό τους survivor.Το γέλιο και η χαρά ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο σχολικός σύμβουλος του Δήμου κ. Σπαθής, ο οποίος  ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή πρόοδο στα παιδιά της έκτης που θα πάνε σε ένα εντελώς καινούργιο περιβάλλον και θα συνεχίσουν την εκπαίδευση τους στο σχολείο του γυμνασίου από την καινούργια σχολική χρονιά.

Σε κλίμα συγκίνησης η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου κ. Δώρα Φασιάνη αποχαιρέτησε «τα παιδιά της» όπως η ίδια ανέφερε και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να είναι πάντα ο εαυτός τους και να συνεχίσουν να μοιράζονται, να αγαπάνε και να νοιάζονται ο ένας για τον άλλον, όπως έκαναν καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων προσέφερε σε όλους γλυκά και αναψυκτικά με το πέρας της εκδήλωσης. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή