Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε …Πύλη για να προετοιμάσει το έδαφος για τον …Αλέξη

Κλιμάκιο της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ με τους 3 Βουλευτές του Νομού σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Πύλης με τον Κώστα Μαράβα να ξεδιπλώνει το …όραμά του.
 
Σύσκεψη με θέμα το Αναπτυξιακό Συνέδριο που οργανώνει η Κυβέρνηση και η Περιφέρεια Θεσσαλίας στις 10 και 11 Οκτωβρίου  στην Λάρισα, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πύλης.
Ο …οικοδεσπότης Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, υποδέχθηκε τους Βουλευτές Σάκη, Παπαδόπουλο, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Σιμορέλη, που συνόδευαν ο Γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ  Σταύρος Νταούλας και Μέλη της Ν.Ε. Τρικάλων του κόμματος.
Ο κ. Μαράβας στο καλωσόρισμα, ευχαρίστησε για μία ακόμα φορά τους Βουλευτές για την υπογραφή της ΑΕΠΟ για την λειτουργία του Υδροηλεκτρικού στην Μεσοχώρα, πριν αρχίσει να …ζητά πόρους.
Επικαλούμενος «ιδιαιτερότητες» του Δήμου Πύλης (ορεινότητα κατά 85%) και «πολλές δυσκολίες τους  χειμερινούς μήνες», ο Δήμαρχος τόνισε «Μπορεί να έχουν δοθεί αρμοδιότητες από την πολιτεία αλλά δεν δόθηκαν πόροι»…
Ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε στο …όραμά του στο οποίο περιλαμβάνονται το «πάρκο των γεφυριών», η ανάπλαση του παραποτάμιου χώρου στην  γέφυρα Παλαιοκαρυάς, προπονητικό κέντρο στο «Κόρπ» και κατασκευή στεγασμένης  αγοράς στην Πύλη και ζήτησε να  ενταχθούν άμεσα στο ΣΧΟΟΑΠ οι Δημοτικές Ενότητες Πιαλείων  και Αιθήκων ώστε να μπορέσει ο Δήμος να εντάξει έργα σε αναπτυξιακά προγράμματα για αυτές τις Δημοτικές Ενότητες.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή