Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σύσκεψη με τον Δήμαρχο Πύλης και Εκπροσώπων του ΣΕΓΑΣ

Με τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα συναντήθηκαν στο Δημαρχείο Πύλης οι Εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ Δημήτριος Χαχάμης μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, Αθανάσιος Μπουλογεώργος Τεχνικός Σύμβουλος ΕΑΣ – ΣΕΓΑΣ ΘεσσαλίαςΔημήτριος Σιούλας Καθηγητής ΣΕΦΑΑ Τρικάλων-Προπονητής Γ.Σ. Τρικάλων και Ομοσπονδιακός Προπονητής ΣΕΓΑΣ. 
Παρόντες επίσης ήταν οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού-Αθλητισμού Γεώργιος Τζιωρτζιώτης, Οικονομικών Αθανάσιος Κωστάκης, Καθαριότητας Λαμπρινή Οικονόμου, Πολιτικής Προστασίας-Παιδείας Σωτήριος Αγγέλης, η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Πύλης Γεωργία Καραίσκου και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πηγής Βασίλειος Τζιμόπουλος.
Το θέμα της συζήτησης ήταν η καλλίτερη δυνατή διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου, που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» στην Πηγή.
Ο Δήμαρχος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους τόνισε την συγκεκριμένη διοργάνωση πρέπει να την αξιοποιήσουμε, όσο το δυνατόν καλλίτερα και με την συνεργασία των Αντιδημάρχων και της Π.Ε. Τρικάλων να φέρουμε τα αναμενόμενα επιτυχή αποτελέσματα.
Ο κ. Μπουλογεώργος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την περυσινή πετυχημένη διοργάνωση που έγινε σε τέτοια υψηλά επίπεδα ,με την συμμετοχή του Δήμου που ήταν
συγκινητική σε αυτόν τον καταπληκτικό χώρο
Με την προσπάθεια όλων μας να φροντίσουμε η περιοχή να γίνει πόλος έλξης για την παραπέρα επισκεψιμότητα, για τους Τρικαλινούς και όχι μόνο.
Στο ίδιο πνεύμα μίλησε και ο κ. Σιούλας ευχαριστώντας όλους για την προηγούμενη διοργάνωση, τονίζοντας ότι έχουμε χρονοδιάγραμμα και μελέτη, για τον επανασχεδιασμό του χώρου και την βελτίωση του.
Τέλος σύντομα θα καθορισθεί νέο ραντεβού για ένα καλλίτερο συντονισμό των προσπαθειών για την καλλίτερη έκβαση των Αγώνων που προσδιορίστηκαν στις 25 Φεβροαρίου.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή