Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Δύο σημαντικές ημερίδες για νέα ΚΑΠ, χρηματοδοτικά εργαλεία αγροτών και Ενεργειακές Κοινότητες

Ημερίδες της AGROTHESSALY για χρηματοδοτικά εργαλεία αγροτών και ενεργειακές κοινότητες.

Δύο άκρως ενδιαφέρουσες ημερίδες θα πραγματοποιηθούν  στην 12η αγροτική έκθεση  Agrothessaly 2019 που διοργανώνεται στη Λάρισα από 28 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2019. Στην ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ και τα χρηματοδοτικά εργαλεία των αγροτών θα πάρουν μέρος ως εισηγητές ο υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΑΤ, κ. Χαράλαμπος Κασίμης και ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ), κ. Αντώνης Γεωργακάκης, ενώ στην ημερίδα για τις Ενεργειακές Κοινότητες θα μιλήσει ο Ειδικός Σύμβουλος ΥΠΕΝ για θέματα ΑΠΕ & Ηλ. Ενέργειας, κ. Δημήτρης Τσέκερης καθώς και η κα Φωτεινή Κούρου, ιδιοκτήτρια της «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Energy». 

Η ημερίδα αυτή έχει ως στόχο την ενημέρωση για τις αλλαγές που θα φέρει η νέα ΚΑΠ της περιόδου 2021-2027, οι οποία θα διαμορφώσει ένα νέο τοπίο στον αγροτικό χώρο. Στη συγκεκριμένη ημερίδα θα παρουσιαστούν οι αλλαγές που έρχονται με τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2012-2017, οι οποίες διαμορφώσουν ένα νέο τοπίο στον αγροτικό χώρο και τι θα σημάνει αυτό στην πράξη για τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους της χώρας μας.

Παράλληλα θα γίνει ενημέρωση για το κρίσιμο θέμα των χρηματοδοτικών εργαλείων των αγροτών και κυρίως τι είναι οι Μικροπιστώσεις μέχρι 25.000 ευρώ, ποιοι τις δικαιούνται, πότε θα ξεκινήσουν να χορηγούνται και από ποια ιδρύματα θα χορηγούνται. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή