Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​H Περιφέρεια Θεσσαλίας στη διεθνή τουριστική έκθεση «MITT 2019» στη Μόσχα

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζοντας τις συντονισμένες δράσεις για την τουριστική της προβολή, συμμετείχε  στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «MITT 2019» (12- 14 Μαρτίου 2019) στη Μόσχα, μια από τις κορυφαίες του κλάδου της που προάγει το τουριστικό προϊόν.

H Περιφέρεια Θεσσαλίας, ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), υποδέχτηκε το κοινό της έκθεσης στο εκθεσιακό κέντρο Expocentre, προβάλλοντας τα μοναδικά πλεονεκτήματα των επιμέρους προορισμών της Θεσσαλίας και εστιάζοντας στο ιδιαίτερο προφίλ και τις προτιμήσεις του ρωσικού κοινού. Μεγάλη υπήρξε η προσέλκυση των Ρώσων ταξιδιωτών που ενδιαφέρθηκαν για τις προσκυνηματικές διαδρομές, τα βυζαντινά μνημεία, τους εκκλησιαστικούς θησαυρούς, τον πολιστικό, γαστρονομικό και θαλάσσιο τουρισμό της περιοχής.

Οι Ρώσοι Tour Operators είναι πολύ αισιόδοξοι για την τρέχουσα περίοδο, με πολύ ικανοποιητικά στοιχεία για την Ελλάδα, καθώς αποτυπώνουν διατήρηση της ανοδικής πορείας των τελευταίων ετών και με τη θετική αυτή δυναμική αναμένεται να ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο οι αφίξεις Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα τη φετινή χρονιά.

Ο ΕΟΤ Ρωσίας & ΚΑΚ έλαβε το βραβείο της καλύτερης παρουσίας χώρας «Country Presentation Award», για την μακρoχρόνια συμμετοχή της Ελλάδας στην Έκθεση και την ελκυστικότητα του ελληνικού προϊόντος στο ρωσικό κοινό.  

Τα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου  πραγματοποιήθηκαν από την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, παρουσία του Πρέσβη Ανδρέα Φρυγανά, του Αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Κατραμάδου, εκπροσώπου της Εκκλησίας της Ελλάδος, του Προϊσταμένου του ΕΟΤ Ρωσίας & ΚΑΚ Πολύκαρπου Ευσταθίου, και Ελλήνων συνεκθετών. Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχαν η κα. Νατάσα Καλύβα και ο Αποστόλης  Πουρλιάγκας  της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή