Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ξεχωριστή η παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην 5η Athens International Tourism Expo

Στην τελευταία, για το 2018, τουριστική έκθεση, η Περιφέρεια Θεσσαλίας φρόντισε  να έχει μια ξεχωριστή παρουσία. Σ ένα μεγάλο χώρο που είχε τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τους φορείς κι επαγγελματίες της Θεσσαλίας, αναδείχθηκαν οι τουριστικοί προορισμοί της Περιφέρειάς μας και οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την προσβασιμότητα και τον κάθε προορισμό, αλλά και να γευθούν μοναδικά θεσσαλικά προϊόντα από επιχειρήσεις της περιοχής μας .

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη Θεσσαλία με τίτλο «Destination of Dream», όπου ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης  Γιάννης Μπουτίνας παρουσίασε τους ονειρικούς προορισμούς της Θεσσαλίας μπροστά σε 138 hosted byers. Μετά την παρουσίαση ακολούθησε συζήτηση και παρεμβάσεις – ερωτήσεις από τους byers όπου έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για προορισμούς όπως τα Μετέωρα , τη Σκιάθος αλλά και τον Όλυμπο. 

Στο χώρο της Θεσσαλίας ο Αντιπεριφερειάρχης υποδέχθηκε και συζήτησε με εκπροσώπους , αεροπορικών εταιρειών που έδειξαν το ενδιαφέρον τους για το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου. Επίσης συνάντησε τον εκπρόσωπο της Yandex – τη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης στη Ρωσία κ. Derbyshev Mikhail και την εκπρόσωπο του Profi Travel – του πιο δημοφιλούς tourism portal στη Ρωσία για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη προβολή της Θεσσαλίας στη ρωσική αγορά. Τέλος μίλησε με αρκετούς byers κι επισκέπτες παρουσιάζοντας τους προορισμούς και την προσβασιμότητα σ αυτούς καθώς και τις ιδιαιτερότητες τους .  

Η Greek Tourism Expo έχει εδραιωθεί πλέον στην Ελληνική τουριστική αγορά αλλά έχει γίνει και ευρύτερα γνωστή και στη διεθνή γιατί μέχρι σήμερα έχουν επισκεφθεί την έκθεση διάφορες τουριστικές εταιρίες από το εξωτερικό.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή