Ειδήσεις από την Θεσσαλία | trikalanews.gr

Θεσσαλία

Σε ιδιώτες η εκμετάλλευση του κοιτάσματος λιγνίτη στην Ελασσόνα Λάρισας

Μετά από απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Ελλάδα υποχρεούται σε διάστημα έξι μηνών να προχωρήσει σε διαγωνισμούς για την εκμετάλλευση του ...

Νέες πιέσεις του Νομάρχη Λάρισας για διετή παράταση της Νιτρορύπανσης

Εντείνει τις πιέσεις της η Νομαρχία Λάρισας προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να πετύχει το αίτημα που έθεσε ο Νομάρχης κ. Λουκάς ...

Η Νομαρχία Λάρισας δημοπρατεί το δρόμο Σταυρός Φαρσάλων-όρια Νομού Καρδίτσας

Έναν ακόμη οδικό άξονα της επαρχίας Φαρσάλων, προϋπολογισμού 850.000 ευρώ θα κατασκευάσει η Νομαρχία Λάρισας, συνεχίζοντας το Πρόγραμμα ριζικής ...

Λάρισα: Κυρώσεις σε όσους παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας στο δρόμο Αγιοκάμπου-Βελίκας

Έκκληση στους οδηγούς να σέβονται τα όρια ταχύτητας στον παραλιακό άξονα Βελίκας – Σωτηρίτσας – Αγιοκάμπου απεύθυνε χθες η Νομαρχία Λάρισας, ...

Ανάπτυξη Δυτικής Θεσσαλίας με βάση τη Λάρισα και το Βόλο

Δημιουργείται δεύτερος άξονας ανάπτυξης στο δυτικό τμήμα της Θεσσαλίας Το συγκεκριμένο χωροταξικό μιλά για πόλεις που έχουν ή μπορούν να.

Χαμηλά παραμένουν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης στην Θεσσαλία

Με βάση τα εβδομαδιαία στοιχεία, που έδωσε χθες στη δημοσιότητα το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), οι επιβεβαιωμένοι ασθενείς από.

Λάρισα: Εγκαινιάστηκε το λιμάνι Αγιοκάμπου

Το μεγάλο άνοιγμα στη θάλασσα κάνει ο νομός Λάρισας, ο οποίος από χτες απέκτησε και επίσημα το πρώτο λιμάνι του, ικανό να δεχτεί σκάφη μεσαίου.

Καρδίτσα: Φωτιά σε δασική περιοχή

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι ανάμεσα στις περιοχές Φανάρι και Κανάλια του Nομού Καρδίτσας και βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη Η.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργανωτικής Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων «Βόλος 2013 Α.Ε»

Υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Πολιτισμού, Αντώνη Σαμαρά η απόφαση για τον ορισμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργανωτικής Επιτροπής.

Λάρισα: Ληστεία στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

Ληστεία σημειώθηκε στις 13:00 το μεσημέρι σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σωκράτους στην περιοχή Νέας Σμύρνης Λάρισας. Σύμφωνα με την.

Καρδίτσα: Αύξηση προϋπολογισμού ΕΑΠΝΑ ΙΙ

Μετά από πρόταση του Προέδρου της Βουλής υπεγράφη από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών η Συλλογική Απόφαση Έργου ( ΣΑΕ ) με την αύξηση του .

Τραγική κατάληξη για νυχτοφύλακα στο Βόλο

Τραυματίστηκε θανάσιμα 67χρονος νυχτοφύλακας του Αγροτικού Συνεταιρισμού "Η Δήμητρα" στη Ν. Αγχίαλο το βράδυ της Δευτέρας, όταν η σιδερένια πόρτα.

Λάρισα: Σε ετοιμότητα η Νομαρχία για την αντιμετώπιση της γρίπης

Η Νομαρχία Λάρισας εκπόνησε συγκεκριμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της γρίπης στο Νομό Λάρισας και έχει ήδη τεθεί σε ετοιμότητα ώστε να.

Βόλος: Καταγγελία 32χρονης αλλοδαπής για βιασμό

Η 32χρονη αλλοδαπή εργάτρια στη Νέα Αγχίαλο Βόλου κατήγγειλε το βιασμό της από έναν 65χρονο άντρα. Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση.

Λάρισα: Αναγνώριση του «Σύλλογου Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου Λάρισας»

Το τέλος των ανακοινώσεων μεταξύ Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και των εμπόρων που δραστηριοποιούνται στο ιστορικό κέντρο, έθεσε το πρωτοδικείο.

Καρδίτσα: Επιθεώρηση των έργων οδοποιίας του προγράμματος «Πίνδος»

Συνάντηση του Υφυπουργού Εθνικής Παιδείας κ. Ταλιαδούρου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Νεράιδας του Δήμου Ιτάμου στη θέση Τριφύλλα με τους Δημάρχους.

Φαινόμενα ερημοποίησης στον Θεσσαλικό Κάμπο

Το γεωλογικό φαινόμενο των ρηγμάτων είναι μεγάλης κλίμακας και τείνει να φθάσει μέχρι τη Λάρισα, αιτία δε θεωρείται η αυξημένη πτώση της στάθμης.

Καρδίτσα: Περιζήτητοι οι απόφοιτοι του τμήματος Τεχνολογίας και Ξύλου και Επίπλου

Ενώ τα Τρικαλινά ΤΕΙ «ψάχνουν» ακόμη την κατοχύρωση τους Εντυπωσιακή είναι η μέχρι τώρα πορεία του τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και.

Ηχητικές διαβάσεις για τυφλούς στη Λάρισα

Από την δημοτική αρχή την περασμένη Πέμπτη παρουσιάστηκαν τα πρώτα ηχητικά σήματα στη πόλη της Λάρισας , παρουσία του Πανθεσσαλικού Συλλόγου.

Λάρισα: Εγκαινιάζεται το Λιμάνι του Αγιόκαμπου

Την Τρίτη 4 Αυγούστου στις 12:30 μ.μ. εγκαινιάζεται από τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Αναστάση Παπαληγούρα, το.

Έργα 18,6 εκ. ευρώ για τον παραλιακό άξονα του Νομού Λάρισας

Ο Γ. Γ. της Περιφέρειας Θεσσαλίας Φώτης Γκούπας, παραβρέθηκε στα εγκαίνια του έργου της παράκαμψης Κόκκινου Νερού, που κατασκευάστηκε από την Ν.Α..

Άδειες δημοπράτησης 1,8 εκατ. ευρώ στο «Πίνδος» για έργα στην Δυτ. Θεσσαλία

Ο Γ. Γ. της Περιφέρειας Θεσσαλίας Φώτης Γκούπας υπέγραψε σήμερα νέες άδειες δημοπράτησης έργων του προγράμματος «Πίνδος» συνολικού.

Αντιδράσεις των εμπόρων της Θεσσαλίας για το καθεστώς στο υπαίθριο εμπόριο

Με την ένδειξη επείγον εστάλη από την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και με κοινοποίηση στους Εμπορικούς Συλλόγους μέλη της ΟΕΣΘ ,.

Απάντηση του Φ. Γκούπα στον κ. Σαλαγιάννη

Ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Φώτης Γκούπας έστειλε την παρακάτω επιστολή στον κ. Σαλαγιάννη, σε απάντηση προηγούμενης δικής του.

Καρδίτσα: Nεκρό βρέθηκε το 4χρονο αθίγγανο αγοράκι που έπεσε σε αρδευτικό κανάλι

Μετά από πολύωρες έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας , το 4χρονο.

Στην Λάρισα δύο από τις 33 πρώτες άδειες ιδρύσεως Κολλεγίων της χώρας

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας σήμερα οι πρώτες 33 άδειες ιδρύσεως Κολεγίων στην χώρα. Μεταξύ αυτών και δύο με έδρα την Λάρισα που.

4χρονος αθίγγανος αγνοείται στο Δήμο Κάμπου Καρδίτσας

Ο μικρός αθίγγανος μετά το παιχνίδι με τα άλλα παιδιά, έπεσε να κάνει μπάνιο σε αρδευτικό κανάλι της περιοχής, όπου λόγω των ορμητικών νερών δεν τα.

Σε ύφεση η πυρκαγιά σε πευκοδάσος της Σκοπέλου

Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες βράδυ στον Πάνορμο Σκοπέλου. Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας,.

Επιχείρηση μεταφοράς ελικόπτερου από τον Όλυμπο

Μια πρωτοποριακή, για τα ελληνικά δεδομένα, επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης σε συνεργασία με την Αεροπορία Στρατού.

Λάρισα: Διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ για τις περικοπές των δρομολογίων του ΟΣΕ

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με μεγάλη ομάδα συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ, περιόδευσαν σήμερα το πρωί στον.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης