Ειδήσεις από την Θεσσαλία | trikalanews.gr

Θεσσαλία

Βραβείο αριστείας έργων ψηφιακού πολιτισμού στο Βόλο

Απονεμήθηκε στο Δημοτικό Κέντρο Ιστορίας Βόλου από την αρμόδια ειδική υπηρεσία διαχείρισης του προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας». ...

Βλάχοι της Μαγνησίας

Μετά τις επιτυχημένες παρουσιάσεις της έκδοσης της ΕΚΠΟΛ «Οι Βλάχοι της Μαγνησίας» στον Αλμυρό και το Βελεστίνο, η Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης ...

Εγκαινιάστηκαν φωτοβολταϊκά πάρκα στο Δήμο Κάμπου της Καρδίτσας

Εγκαινιάστηκαν επίσημα χθες από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Σιούφα, τα πέντε φωτοβολταϊκά Πάρκα (ισχύος 20 kw/h το καθένα) που κατασκευάστηκαν ...

Ολοκληρώνεται η διάνοιξη της σήραγγας του Αχελώου σε 30 μέρες.

Σε ένα μήνα ολοκληρώνεται η σήραγγα για την εκτροπή του Αχελώου, μήκους 17,5 χιλιομέτρων και προχωρά η κατασκευή του φράγματος της Συκιάς. Αυτό ...

Αρχίζουν τα έργα κατασκευής του Νομαρχιακού μεγάρου στην Καρδίτσα.

Ανατέθηκε η κατασκευή του Διοικητηρίου Καρδίτσας με απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Έργων και Ποιότητας Ζωής. Σύντομα ξεκινάει το μεγάλο έργο.

Διαμαρτυρία κτηνοτρόφων στα Τέμπη.

Συγκέντρωση στα Τέμπη έκαναν το μεσημέρι κτηνοτρόφοι της Λάρισας, διαμαρτυρόμενοι για χαμηλές τιμές πώλησης των προϊόντων τους και για τη.

Νέα οχήματα στην Τεχνική Υπηρεσία Καρδίτσας

Με νέα σύγχρονα οχήματα εξοπλίζεται η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας. Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δ.Βερίλλης υπέγραψε τις συμβάσεις για την.

Βουλιάζει από τα χρέη η ΕΑΣ Καρδίτσας

Αγωνιώδης έκκληση του Προέδρου κ.Χρήστου Τσιούντσουρα να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί. Την έντονη ανησυχία του για το μέλλον της Ένωσης.

Κύκλο μαθητικών συναυλιών ξεκινά το Μουσικό Σχολείο Βόλου, σήμερα Δευτέρα και ώρα έναρξης 19.00

Σκοπός των συναυλιών είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των μαθητών του μουσικού σχολείου που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς. Ο.

Οργανώνονται για να μην καούνε στον δήμο Σκιάθου.

Η λειτουργία του δορυφορικού συστήματος ARATOS αποφασίστηκε σε ευρεία σύσκεψη στη Σκιάθο από το συντονιστικό τοπικό όργανο πολιτικής προστασίας. Το.

Επιλύθηκε ένα σημαντικό πρόβλημα πολλών χρόνων.

Ολοκληρώθηκε ο νέος οδικός κόμβος στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του κόμβου στον Επαρχιακό δρόμο Καρδίτσα-Μητρόπολη στο ύψος.

Αφιερωμένο στα παιδιά με αυτισμό το «6ο Παραδοσιακό Χωριό».

Το «Παραδοσιακό Χωριό» που διοργανώνεται από την ΤΕΔΚ Νομού Λάρισας και τον Δήμο Λαρισαίων καθε χρόνο ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό στις 7.

Στο σκαμνί θα καθίσει ο Δ/νων σύμβουλος του Ο.Λ.Βόλου.

Παραπομπή του Δ/ντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου στη δικαιοσύνη για μόλυνση του περιβάλλοντος. Η παραπομπή αφορά παραβάσεις που.

Aυλαία του 17ου Μεσογειακού Φεστιβάλ Νέων Κινηματογραφιστών

Τεράστιο ενδιαφέρων παρουσιάζει το φεστιβάλ Νέων Κινηματογραφιστών Λάρισας Οι εκδηλώσεις του 17ου Μεσογειακού Φεστιβάλ Νέων Κινηματογραφιστών.

Πρώτη μεταξύ 25 Περιφερειών η Θεσσαλία στο ΠΕΠ

Η απορροφητικότητα του ΠΕΠ Θεσσαλίας αυξήθηκε κατά 9 σχεδόν φορές από τον Μάρτιο του 2004 (12,82%) μέχρι σήμερα ενώ μέσα στην τελευταία 3ετία σχεδόν.

Σύλληψη δύο εμπόρων ναρκωτικών στην Καρδίτσα.

40χρονος άνδρας από τη Λάρισα, και 50χρονος από τον Τύρναβο, συνελήφθησαν σήμερα από αστυνομικούς της ομάδας δίωξης ναρκωτικών του τμήματος.

«Κανόνι» από εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων στη Λάρισα.

Το ένα μετά το άλλο σκάνε τα κανόνια επιχειρήσεων στην αγορά αυτοκινήτου. Τελευταίο κρούσμα, εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων στη Λάρισα που πωλούσε.

Στην Καρδίτσα ο Νίκος Λέγκας.

Εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Καρδίτσα. Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Λέγκας εκπροσώπησε.

Ο Νίκος Παππάς στους Σοφάδες.

Την παρέλαση των Σοφάδων παρακολούθησε ο Νίκος Παππάς. Ο πολιτευτής της Ν.Δ. ν. Καρδίτσας Νίκος Παππάς από την πόλη των Σοφάδων όπου παρέστη για τις.

8η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2000-2006»

Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009 και ώρα 10:00 πμ συνεδριάζει η 8η Επιτροπή Παρακολούθησης του Γ'ΠΕΠ Θεσσαλίας,στη Λάρισα(Αίθουσα Συνεδριάσεων Περιφέρειας.

Μεγάλη κομπίνα στο ΙΚΑ Βόλου - Ν. Ιωνίας

Σκάνδαλο στο ΙΚΑ Βόλου που ξεπερνά τα 300.000 ευρώ για την αγορά ορθοπεδικού υλικού “κάτω από τη μύτη” διευθυντών και γιατρών, που δεν είχαν.

Λαογραφική εκδήλωση διεξάγεται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Λαρισαίων.

Κύκλος λαογραφικών δρώμενων–λεγόμενων από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Λαρισαίων με θέμα τη Μεγάλη Σαρακοστή και το Πάσχα. «Η κυρά Παράδοση.

Στους Σοφάδες ο Νίκος Παππάς για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Στο νομό Καρδίτσας θα βρεθεί το μέλος της Κ.Ε. της ΝΔ και πολιτευτής Καρδίτσας Νίκος Παππάς για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου. Ο κ..

Παράταση παραστάσεων για το Δέκα, το Καρώ.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που συνεχίζει να δείχνει, για την συγκεκριμένη παράσταση το θεατρόφιλο κοινό της Λάρισας, "το Δέκα το Καρώ" της.

Μελέτη - εργαλείο για το σχεδιασμό της Καρδίτσας του μέλλοντος

Τη σύμβαση για τη εκπόνηση της μελέτης - επιχειρησιακού σχεδίου «Ολοκληρωμένο Τοπικό Πρόγραμμα Βιώσιμης Ανάπτυξης στο Δήμο Καρδίτσας» στο.

Επίσκεψη του κ.Προκόπη Παυλόπουλου στη Λάρισα για τα εγκαίνια δύο σημαντικών νομαρχιακών έργων.

Ο υπουργός εγκαινίασε το Σάββατο τον πυροσβεστικό σταθμό στη ΒΙ.ΠΕ Λάρισας και τη γέφυρα Δήμου Αμπελώνα. Ακολουθούν σημεία της συνέντευξης του.

Από την Καρδίτσα μέχρι την Καλαμπάκα το πρώτο τμήμα του Ε-65.

Από το πεδινό τμήμα και συγκεκριμένα από την Ανάβρα Καρδίτσας μέχρι την Καλαμπάκα, θα ξεκινήσει η κατασκευή του οδικού άξονα Κεντρικής Ελλάδας Ε-65..

Έκθεση φωτογραφίας του Δημήτρη Πάλλη και της Χριστίνας Μπαρμπή.

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας στα πλαίσια της διοργάνωσης “Φωτογραφικές Διατυπώσεις 2009” παρουσιάζει την ατομική έκθεση φωτογραφίας του.

Επίσκεψη του Νίκου Παππά στο Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Προτεραιότητα για την ανάπτυξη του νομού η στήριξη των επιχειρήσεων με καλύτερους όρους. Ευρεία συζήτηση για την κατάσταση του επιχειρηματικού.

Επίσκεψη του Νίκου Παππά στο νομάρχη Καρδίτσας.

Είναι χρέος όλων μας η εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών για τους πολίτες του νομού. Ευρύ διάλογο με τους φορείς της τοπικής κοινωνίας με στόχο την.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης