Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καταγγέλλει την αποχώρηση των Θεσσαλικών ΜΜΕ από την συνέντευξη τύπου η Αριστερή Παρέμβαση

Συνέντευξη τύπου της Αριστερής Παρέμβασης είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019, για την παρουσίαση του επικεφαλής του κινήματος, καθώς και της διακήρυξής του, ενόψει των περιφερειακών εκλογών του Μαΐου.
 
Όπως καταγγέλλει το κίνημα, οι δημοσιογράφοι των Θεσσαλικών μέσων ενημέρωσης (TRT, ASTRA, Θεσσαλία, TV) έφτασαν αργοπορημένοι, ζητώντας να ολοκληρωθεί η συνέντευξη με συνοπτικές διαδικασίες λόγω έλλειψης χρόνου. Όταν τα μέλη του κινήματος διαμαρτυρήθηκαν για αποκλεισμό από το δικαίωμα προβολής και ενημέρωσης του κοινού, οι δημοσιογράφοι αποχώρησαν.
 
Το κίνημα τονίζει ότι η στάση αυτών των μέσων δε συνάδει με το λειτούργημα του επαγγέλματος, αφού οι ίδιοι δημοσιογράφοι δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα με τις ύβρεις που, κατά καιρούς, τους έχει προσάψει ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, ούτε έχουν πρόβλημα να συζητήσουν ή να δείξουν τη συμπάθειά τους για βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
 
Αν όντως ισχύει αυτή η συμπεριφορά, είναι απογοητευτική για τη Δημοκρατία μας κάθε απόπειρα αυθαίρετου περιορισμού του λόγου ενός πολιτικού κινήματος. Η Δημοκρατία πεθαίνει στο σκοτάδι, και δουλειά οποιοδήποτε μέσου ενημέρωσης είναι να κρατάει το φως της ζωντανό.
trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή