Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέες επενδύσεις ύψους 93 εκατ. Ευρώ από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Νέες επενδύσεις, ύψους 93 εκατομμυρίων ευρώ, ανακοίνωσε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Μπακούρας Λ., μετά το πολύ επιτυχημένο 2018, κατά τη διάρκεια του οποίου ο οργανισμός πέτυχε όλους τους στόχους του και σημείωσε κέρδη προ φόρων 24.8 εκατομμύρια ευρώ, αυξημένα κατά 17,2% του ύψους του προϋπολογισμού.

Στα πλαίσια συνέχισης της ανοδικής πορείας, λοιπόν, ο κ. Μπακούρας ανακοίνωσε νέες επενδύσεις για την περίοδο 2019-2023, καταρτώντας ένα φιλόδοξο πλάνο που εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της Εταιρίας, το οποίο σκοπό έχει την επέκταση του δικτύου κατά 297 χιλιόμετρα, κάνωντας 63 χιλιάδες νέες συμβάσεις σύνδεσης, με στόχο το 65% του πληθυσμού να επωφελείται από το δίκτυο έως το τέλος του 2023.

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση, ο κ. Μπακούρας τόνισε ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει την περαιτέρω επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου μέσα στο 2019στα Βασιλικά του Δήμου Θέρμης,στονΣταυρό του Δήμου Βόλβης και τη Χαλκηδόνα του Δήμου Χαλκηδόνος για την Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, ενώ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας θα ενταχθούν στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου οι Σοφάδες του Δήμου Σοφάδων, η Ν. Αγχίαλος του Δήμου Βόλου, η Αγιά του Δήμου Αγιάς και ο Παλάμας του Δήμου Παλαμά, ενώ σύμφωνα με το πολυετές  Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Εταιρείας, μέχρι το 2022 θα ενταχθούν στο πρόγραμμα το Μουζάκι του Δήμου Μουζακίου, το Συκούριο του Δήμου Τεμπών, ο Αμπελώνας του Δήμου Τυρνάβου και η Φαλάνη του Δήμου Λαρισαίων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή