Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Άσφαιρος με Ηρακλή ο ΑΟΤ

Στο 0-0 έμεινε ο Α Ο Τρίκαλα κόντρα στον Ηρακλή στον αγώνα για την 13η αγωνιστική της φουτμπολ λιγκ. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Τρικάλων ήταν καλή, στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πάταγαν καλύτερα στο γήπεδο σε ένα ματς που διεξήχθη σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Η ουσία είναι ότι τα Τρίκαλα πρέπει να ενισχυθούν με κάποιους ποιοτικούς παίκτες και αυτό ειπώθηκε και στην συνέντευξη Τύπου. Την πρώτη εμφάνιση με τα χρώματα των Τρικάλων έκαναν οι Ντόσης στο αριστερό άκρο της άμυνας και Ζακουανί μεσοεπιθετικά. Ο Γιουκαρής ήταν εκτός αποστολής και  ζήτησε να αποχωρήσει από τα Τρίκαλα. Ο Συμελίδης έπαιξε αλλαγή αλλά μάλλον το μυαλό του το έχει στην ομάδα με την οποία έκλεισε συνεργασία. Στα Τρίκαλα πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και να παίξουν αυτοί που θέλουν να προσφέρουν στην ομάδα. Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα ήταν :

27΄ Καλή στιγμή για τα Τρίκαλα. Ο Τριανταφυλλάκος στο κόρνερ κεφαλιά ο Τσιάρας η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Ηρακλή.

 41΄ Φάουλ εκτέλεσε ο Τριανταφυλλάκος , ο Πάνος κεφαλιά η μπάλα ελάχιστα έξω σε μια πολύ καλή στιγμή για την ομάδα των Τρικάλων.  

47΄ Λάθος ο Γκότοβος , πάσαρε στον… Ρόβα , αυτός αιφνιδιάστηκε και έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή καθώς πλάσαρε άουτ.

49΄Νέο λάθος ο Γκότοβος, η μπάλα έφτασε στον Περόνε , το σουτ η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ για τον Ηρακλή.

85΄Ο Βιτλής μπήκε με δύναμη στην περιοχή, ο Ταϊρης έβγαλε την μπάλα κόρνερ με τα πόδια.

Α Ο Τρίκαλα (Γράφας): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Τσιμίκας (55΄Συμελίδης), Ζακουανί (66΄Ράντι), Γκουγκούδης (83΄ Κούλπας), Καπός.

Ηρακλής (Ρόκα): Βοσνιάδης, Κουτρουμάνος, Βιτλής (86΄Πτηνόπουλος), Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης,Κωστουλας ,Κασναφέρης,Περόνε, Κλεϊτον (71΄Παναγιωτούδης), Ρόβας (58΄ Ναμπούγιου) , Ντούνης.

TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΟΧ Κισσαμικός – Καραϊσκάκης 1-0

Απόλλων Λάρισας – Βόλος ΝΠΣ 1-1

Εργοτέλης – Αήττητος Σπάτων 3-1

Παναχαϊκή-Πλατανιάς 1-0

Αιγινιακός – Ηρόδοτος 0-1

Α Ο Τρίκαλα – Ηρακλής 0-0

Απόλλων Πόντου – Δόξα Δράμας 0-0

Σπάρτη – Κέρκυρα 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 29-7 32
2. AOK ΚΕΡΚΥΡΑ 16-8 26
3. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 18-10 24
4. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17-9 22
5. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 20-14 20
6. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 12-11 18
7. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 10-10 18
8. ΗΡΑΚΛΗΣ 14-13 17
9. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 13-15 16
10. ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 12-12 15
11. ΗΡΟΔΟΤΟΣ 9-20 15
12. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 7-14 14
13. Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ 10-15 11
14. ΣΠΑΡΤΗ 9-15 11
15. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 11-26 9
16. ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 7-15 9

*Εκκρεμεί το Α Ο Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας ( 30/1)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πλατανιάς-Απόλλων Λάρισας(26/1)
Βόλος ΝΠΣ-Ηρακλής (26/1)
Απόλλων Πόντου-Σπάρτη(27/1)
Κέρκυρα-Αιγινιακός(27/1)
Δόξα Δράμας-ΑΟΧ Κισσαμικός(27/1)
Καραϊσκάκης-Εργοτέλης(27/1)
Αήττητος Σπάτων-Α Ο Τρίκαλα(27/1)
Ηρόδοτος-Παναχαϊκή(28/1)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΡΑΦΑ-ΤΣΙΑΡΑ

» Δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφικές κινήσεις θέλουμε άλλους δύο παίκτες, φωνάζει αυτό στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι : «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας για μας. Ένας ματς στο οποίο θέλαμε το τρίποντο. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, είχαμε εμείς πιο καθαρό μυαλό στο πρώτο 45λεπτο, παίξαμε από τα πλάγια όπως το είχαμε σχεδιάσει. Στην επανάληψη ο Ηρακλής πατούσε καλύτερα στο γήπεδο χωρίς να κάνει όμως  την μεγάλη φάση. Προσπαθήσαμε να πάρουμε το ματς, αλλά όταν δεν μπορείς να κερδίσεις  πας να μην χάσεις το ματς».

Για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας  «Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά, θέλαμε το τρίποντο αλλά έπαιξε ρόλο και η έλλειψη ρυθμού που είχαμε καθώς κάναμε προπόνηση στο κλειστό λόγω των καιρικών συνθηκών. Κρατάμε την προσπάθεια και συνεχίζουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή».

Για τον Συμελίδη που έκλεισε στον Βόλο : «Είναι μέλος της ομάδας ο Συμελίδης. Μας επηρεάζει σίγουρα, δεν είναι καλό που βγήκε. Ναι μας επηρεάζει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για τον Γιουκαρή  : «Ο Γιουκαρής θέλει να φύγει από τα Τρίκαλα από την στιγμή που ήρθε.  Μετά από 20 μέρες ήθελε να φύγει  δεν μπορεί να μείνει στα Τρίκαλα, δεν μπορείς να κρατήσεις έναν παίκτη με το ζόρι σε μία ομάδα»

Για τον Ντιαλό δήλωσε ότι θα είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι ενώ για τους τερματοφύλακες σημείωσε πως θα παραμείνουν και οι τέσσερις στην  ομάδα μέχρι νεωτέρας.

Από την πλευρά των παικτών, ο Αντώνης Τσιάρας δήλωσε:

«Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Προσεγγίσαμε καλά το παιχνίδι, χάσαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε το τρίποντο.  Πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς για να ανέβουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή