Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Επιτυχία το Φιλανθρωπικό τουρνουά Μπάσκετ στο Μουζάκι

Το απόγευμα της Μ. Τετάρτης οι γιατροί του Κ.Υ. Μουζακίου, τα παιδιά από τις ακαδημίες του «Πασιαλή» και δυο ομάδες από Τρίκαλα και Φαρκαδόνα ένωσαν τις δυνάμεις τους και συμμετείχαν σε ένα φιλανθρωπικού χαρακτήρα τουρνουά μπάσκετ και προσέφεραν τρόφιμα για τις ανάγκες του Τμήματος Καρδίτσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες από τις περιοχές του Μουζακίου, των Τρικάλων και της Φαρκαδόνας και τους Γιατρούς του Κ.Υ. Μουζακίου γιατί κατάφεραν μέσω της παρότρυνσης για άσκηση και άθληση να περάσουν μήνυμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που αυτές τις ημέρες περνάνε δύσκολα.

Στο τουρνουά παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Νομικού προσώπου του Δήμου Μουζακίου κ. Ρούσα Ελένη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μουζακίου κ. Πούπης Νικόλαος, ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Γενικής Ιατρικής κ. Τσιαούσης Ηλίας, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Καρδίτσα κ. Γκιζλής Βασίλης που στο τέλος του τουρνουά παρέλαβε τα τρόφιμα των εθελοντών.

Ευχόμαστε το τουρνουά να γίνει θεσμός και να εδραιωθεί σαν αθλητικό και φιλανθρωπικό τουρνουά για το Μουζάκι.

Το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου και Περιχώρων «Γ. Πασιαλής»

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή