Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Για το δεύτερο γκολ που δέχθηκε ο ΑΟΤ μίλησε ο Γράφας

Για τον τρόπο που η ομάδα δέχθηκε το δεύτερο γκολ και ότι με λίγη προσοχή μπμπορούσε να το αποφύγει και να πάρει τον βαθμό, μίλησε ο προπονητής του ΑΟΤ, Θωμάς Γράφας μετά τον αγώνα με την Παναχαϊκή. Οι δηλώσεις του:

«Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν έτσι όπως θα έπρεπε. Δεχτήκαμε ένα γκολ από την Παναχαϊκή που είχε την εδαφική υπεροχή στο 45′, ένα δύσκολο γκολ. Παρόλα αυτά η Παναχαϊκή πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο αλλάξαμε κάποια πράγματα. Μιλήσαμε με τα παιδιά και θεωρώ ότι προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα μας. Κατά κάποιο τρόπο το πετύχαμε.

Ισοφαρίσαμε το ματς και χωρίς να κινδυνεύσουμε ιδιαίτερα, παρότι είχε την κυκλοφορία η Παναχαϊκή, δεχτήκαμε ένα γκολ το οποίο κατά την άποψή μου έπρεπε να είχαμε αποτρέψει. Είναι μία φάση στον αέρα και έπρεπε να την τελειώσουμε και να μην το δεχτούμε. Έτσι, μας έφερε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα.

Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να σκύψουμε τα κεφάλια και να δουλέψουμε. Ο δρόμος είναι μακρύς, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και πρέπει από την επόμενη εβδομάδα να παρουσιαστούμε εντελώς διαφορετικοί. Καλή συνέχεια στην Παναχαϊκή και ό,τι καλύτερο».

Από την πλευρά των παικτών, ο Στέργιος Τσιμίκας ο οποίος αγωνίστηκε πρώτη φορά σε ματς πρωταθλήματος είπε:

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε με μία αρκετά καλή ομάδα. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να κλείσουμε την Παναχαϊκή και να μη μας δημιουργήσει ευκαιρίες. Δεν το καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήμασταν λίγο καλύτεροι. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αλλά μ' ένα λάθος ομαδικό τελείως δεν πήραμε τον βαθμό. Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα δύο, ώστε να ανακάμψουμε».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή