Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Κόστιτς τέλος-Σίτσας υπηρεσιακός-Βαζάκας για το φινάλε

Η ΠΑΕ Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Μίλος Κόστιτς και έτσι αποτελεί παρελθόν ο Σλοβένος προπονητής και επίσημα.

Στην προπόνηση της Δευτέρας στο γήπεδο βρέθηκε ο Δημήτρης Σίτσας ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή και θα είναι αυτός στον πάγκο στον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης 17/4 στο Καυταντζόγλειο με τον Ηρακλή τρεις στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.Ήταν συνεργάτης του Κάμπος στον Άρη,  ενώ έχει  εργαστεί στην ΑΕΛ, τον Αετό Ορφανού, το Νέστο Χρυσούπολης και άλλες ομάδες. Υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στις ΠΑΕ Άρης και ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας

Μέσα σε όλα, προέκυψε και ο γνώριμος στα Τρίκαλα , Γιώργος Βαζάκας. Του έγινε πρόταση από την ομάδα να αναλάβει την ομάδα στα κρίσιμα τελευταία ματς. Ο Βαζάκας δεν αρνήθηκε δηλώνοντας ότι είναι πρόθυμος να βοηθήσει τα Τρίκαλα, αλλά δεν γίνεται από την Τετάρτη 17/4 καθώς έχει υποχρέωση τελικού κυπέλλου με τον Ασπρόπυργο με τον οποίο πήρε άνοδο στην φουτμπολ λιγκ. Έτσι αναμένεται εξέλιξη με τον Γιώργο Βαζάκα μετά τον αγώνα στο Καυταντζόγλειο.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή