Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Νίκη ο Ασκληπιός στην Δράμα

Επιστροφή στις νίκες για τον Ασκληπιό στην Α2 βόλεϊ των γυναικών καθώς όπως αναμενόταν επικράτησαν στην Δράμα του τοπικού Γ Σ με 3-0 σετ αν και βρήκαν αντίσταση σε όλα τα σετ από την ουραγό στην βαθμολογία ομάδα.

Τα σετ 22-25, 22-25, 20-25.

Ο Ασκληπιός ήθελε, πάση θυσία, τη νίκη για να σκαρφαλώσει κι άλλο στη βαθμολογία και το κατάφερε παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό βόλλευ. Είχε διαρκώς προβάδισμα στο σκορ, δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση και αυτό έδωσε το δικαίωμα στον προπονητή κ. Γεροβάιο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες.

Γ.Σ ΔΡΑΜΑΣ (Ηλιόπουλος):Δασκάλου, Δερμαντζή, Δρόσου, Μακρή, Νικολάογλου, Ναλμπάντη, Τόλιου, Τσιαμούρα, Μακρή, Κεραμιντσοπούλου, Κόσσου(λ), Στεφανίδου, Χατζημιχαήλ, Φωτεινόγλου(λ).
ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Γεροβάιος):Βουλγαράκη, Γεωργοπούλου, Χατζηχριστοδούλου, Σκέμπη, Βογιατζόγλου, Αθανασοπούλου, Κοτσίρα(λ), Ραντόμσκα, Λάιου, Γεωργίου, Ταρατόρα(λ), Σούλκο

Γεροβάιος και Μπακάλη στα τμήματα υποδομής  
 
Αλλαγή σελίδας στα αναπτυξιακά τμήματα του Ασκληπιού. Η προπονήτρια κ. Βασίλεβα αποχώρησε με επόμενο προορισμό της καριέρας της την Αίγινα.
Το Δ Σ του Ασκληπιού αισθάνεται την υποχρέωση να την ευχαριστήσει για την προσφορά της και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της.
Την ευθύνη λειτουργίας των τμημάτων αναλαμβάνει ο προπονητής της γυναικείας ομάδος κ. Γεροβάιος ο οποίος θα προσφέρει τη βοήθεια του και στις ακαδημίες, σε άμεση συνεργασία, με την υπεύθυνη των ακαδημιών κ. Μπακάλη με στόχο την εξάπλωση και διάδοση του αθλήματος σε μικρά παιδιά.
 
Με το δεξί η ομάδα ενηλίκων γυναικών
 
Την πρώτη τους νίκη, στην παρθενική τους εμφάνιση, πέτυχαν οι ενήλικες γυναίκες του Ασκληπιού στο νεοσύστατο πρωτάθλημα ενηλίκων γυναικών Κεντρικής Ελλάδας.
 
Οι προετοιμασίες για τον πρώτο αυτό αγώνα ήταν εντατικές όπως και οι προπονήσεις. Το κέφι και η διάθεση ξεχείλιζε και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία τον πρώτο επίσημο αγώνα (ίσως και μεγαλύτερη από των μικρών παιδιών που περιμένουν ν ανοίξουν τα δώρα των Χριστουγέννων).
 
Βέβαια υπήρχε και το άγχος της πρώτης συμμετοχής (αυτό δεν ξεπερνιέται όσο κι αν θες να το κρύψεις) και κάποιες απουσίες της τελευταίας στιγμής, αλλά οπλισμένες με το κέφι και το καλύτερο χαμόγελο τους ξεκίνησαν για τη Λάρισα όπου αντιμετώπισαν τον Φιλαθλητικό Λάρισας.
 
Στο 1ο σετ τα κορίτσια μας δεν ξεκίνησαν καλά, άργησαν να βρουν ρυθμό και σε συνδυασμό με το υπερβολικό (λόγω πρώτης εμφάνισης) άγχος έχασαν το σετ με 25-22.
Στα υπόλοιπα σετ αφού ξεπέρασαν το άγχος, τα χέρια και το μυαλό λύθηκαν και ακολουθώντας τις οδηγίες της προπονήτριας ξεκίνησαν την αντεπίθεση ισοφαρίζοντας σε 1-1 (15-25) και κερδίζοντας τα υπόλοιπα 2 σετ με 16-25 και 20-25 κατάφεραν τελικά να κερδίσουν το παιχνίδι με 1-3.
Το γλέντι ξεκίνησε μέσα στο γήπεδο με ξέφρενους πανηγυρισμούς ,οι φωτογραφίες κατέγραψαν τα πάντα, τα μηνύματα διαδέχονταν το ένα το άλλο και το ταξίδι της επιστροφής ήταν ένα ατέλειωτο πάρτι.
Φιλαθλητικός (Κούγκα): Παπαγεωργίου, Χριστοπούλου, Κουτσούγκουλου, Μήτσιου, Μπάρμπα, Γκαραβέλα, Περίφανου, Παναγιωτοπούλου, Λεβέντη, Ζαχαράκη, Κοκκίνου, Πλίτση.
Α Σ Ασκληπιος (Ραντόμσκα):Θεοδώρου, Μαυρογεώργου, Μαυρικίου,Κορομπλή, Καραπαπάζογλου, Αγαπίου, Σκέμπη.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή