Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ο Ντόστανιτς στην προπόνηση-Οι 18 για Σπάρτη-Κυριακή με Βόλο

Συνεχίζονται οι εκπλήξεις στην ομάδα του Α Ο Τρίκαλα. Εκεί που όλοι ανέμεναν αλλαγή προπονητή, ο Ράτκο Ντόστανιτς εμφανίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας 19/11  και προπόνησε τους παίκτες της ομάδας, παρά το γεγονός ότι με ανακοίνωσή του ο Δ. Μπαταγιάννης του ζητούσε να παραιτηθεί μετά την ήττα στο Παγκρήτιο. Φυσικά δεν υπάρχει θέμα ο Σέρβος να παραιτηθεί και γίνονται διαβουλεύσεις να λυθεί η συνεργασία.
 
Μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας ανακοινώθηκε η αποστολή  από  18 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για την Σπάρτη για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ κόντρα στην Α Ε Σπάρτης, την Τετάρτη 21/11 στις 15.00.
Οι παίκτες είναι οι εξής: Ταϊρης, Γιδόπουλος, Γκότοβος, Συριόπουλος, Κέζος, Πάνος, Γκουγκούδης, Γκόλιας, Νιάρος, Τσιάρας, Γιουκαρής, Τριανταφυλλάκος, Γκατζολάρι, Μακρίδης, Σταματάκος, Ρούνει, Καπός , Συμελίδης.

Τρισάγιο για τον Παντελή και τον Στάθη

Πέρασαν 22 χρόνια που έφυγαν άδικα από την ζωή οι παίκτες του Α Ο Τρίκαλα Παντελής Εξηνταφώτης και Στάθης Λαζαρίδης, έτσι σήμερα τελέστηκε στο εικονοστάσι του σταδίου που έχει χτιστεί στη μνήμη τους, τρισάγιο παρουσία μελών της διοίκησης, φιλάθλων και ποδοσφαιριστών. 

Το τρισάγιο τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Εφραίμ Γιαννάκος. Από την πλευρά του δήμου Τρικκαίων ήταν ο αντιδήμαρχος Άκης Αναστασίου, που άφησε στο εικόνισμα μια ανθοδέσμη λουλούδια. Από τον ερασιτέχνη ΑΟΤ ο Δημήτρης Τσόγιας. Μέλη των οργανωμένων φιλάθλων Σακαφλιάδων, καθώς και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ με τον αρχηγό Βασίλη Γκόλια να αφήνει μια ανθοδέσμη με λουλούδια στο εικονοστάσι τους, καθώς και η Κ 19 με τον προπονητή Θάνο Τέγο.
 
Την Κυριακή 25/11 στις 15.00 το ΑΟΤ-ΝΠΣ Βόλος
 
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην φουτμπολ λιγκ. Αναλυτικά:

ΣABBATO 24 ΝOEΜΒΡΙΟΥ-15.00
ΑΟΧ Κισσαμικός – Ηρόδοτος ( ΕΡΤ3)
ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-15.00
Ηρακλής – Σπάρτη
Α Ο Τρίκαλα – ΝΠΣ Βόλος
Απόλλων Λάρισας – Αήττητος Σπάτων
Εργοτέλης – Πλατανιάς
Παναχαϊκή – Καραϊσκάκης
Αιγινιακός – Δόξα Δράμας
Απόλλων Πόντου – Κέρκυρα

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή