Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

AOT-Ηρόδοτος (Κυριακή 9/12, 15.00)

Μέσα σε κυκεώνα εξελίξεων , ο ΑΟ Τρίκαλα υποδέχεται την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου τον Ηρόδοτο και θέλει τη νίκη για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Νέα διοίκηση στο προσκήνιο αναλαμβάνει το έργο να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων.
 
Επιστρέφει ο Ράντι 
 
Το ευχάριστο για τον τεχνικό της ομάδας Θωμά Γράφα είναι ότι επιστρέφει ο Ράντι και θα έχει μια καλή λύση για την μεσαία γραμμή της ομάδας. Θα απουσιάσει ο τραυματίας Τσιμίκας.
 
Ο Ηρόδοτος
 
Με τον Αφρικανό επιθετικό μετά από καιρό στην αποστολή τον Μπραχιμά Κονέ η αποστολή του Ηροδότου για τα Τρίκαλα.   Παρελθόν αποτελεί οι μέσος Μάκο ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του ενώ επιστρέφει ο Αυγενικού ο οποίος ήταν με την Εθνική Ενόπλων και δεν έπαιξε στο προηγούμενο παιχνίδι. 

Ο προπονητής Αρμάντο Φουτσίνι επέλεξε στην αποστολή  εξής:

Κασμερίδης, Δαμιανάκης, Γιαλούσης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Κασαπάκης, Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μασάδο, Σμυρλής, Κωνσταντινίδης, Κανδυλάκης, Κουράκης, Αυγενικού, Καρυωτάκης, Κονέ, Φουκαράκης, Κοντογιάννης.

Τα εισιτήρια

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
– ΘΥΡΑ 4: 10,00€
– ΘΥΡΑ 1: 5,00€

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια ανοίγουν ώρα 13:30 και οι θύρες του Σταδίου στις 14:00.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας εισέρχονται από τις θύρες που αντιστοιχούν τα εισιτήρια τους.

*Στο γήπεδο θα εισέρχονται από την θύρα 4 και οι κάτοχοι των VIP όπως και οι δημοσιογράφοι (οι οποίοι θα επιδεικνύουν την ανάλογη ταυτότητα) και μόνο όσοι διαθέτουν προσκλήσεις ή έχουν προμηθευτεί από την ΠΑΕ τις κάρτες ελευθέρας εισόδου.

*Ελεύθερη Είσοδος σε άτομα μέχρι 12 ετών μόνο με συνοδεία.
*Για περισσότερες πληροφορίες: 2431302822

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή