Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απόλυτα επιτυχημένο το 2ο SportX Camp

2ο SportX Camp: Γέμισαν μπλοκάκια οι 26 ευρωπαίοι σκάουτερς!

Μια μοναδική ευκαιρία είχαν οι 88 επίλεκτοι ποδοσφαιριστές, που συμμετείχαν στο 2ο SportX Camp, το οποίο διοργάνωσε για 2η συνεχή χρονιά η Sport Experte στις εγκαταστάσεις «LOLAS» στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης από τις 24 ως τις 26 Μαΐου.

Παρόντες οι εκπρόσωποι 26 ισχυρών ευρωπαϊκών συλλόγων όπως αυτοί των TSG Hoffenheim, VfB Stuttgart, DAC 1904 SC Freiburg, SV Werder Bremen, Hertha BSC, 1. FC Köln, Eintracht Frankfurt, Dynamo Dresden, Karlsruher SC FC Red Bull Salzburg, Dynamo Zagreb, Norwich City, West Bromwich Albion FC, FC Admira Wacker Mödling, Wolfsberger AC, FC DAC 1904 Dunajská Streda, KRC Genk, KAA Gent, Brighton & Hove Albion FC, West Bromwich Albion FC, Shakhtar Donetsk FC, Real Valladolid, Deportivo de La Coruña, FC Eindhoven, FC Zenit, Aston Villa FC.

Κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και με την παρουσία των scouters από μεγάλα ευρωπαϊκά clubs, οι Έλληνες και ξένοι ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 2002 ως και το 2005 έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους, με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι εξαιρετικό και το αγωνιστικό πάθος να περισσέψει!

Το τιμ της Γερμανικής Sport Experte συγκρότησαν προπονητές με σπουδαίες περγαμηνές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αποτελεί το εχέγγυο για τους παίκτες που επιλέχτηκαν για το εν λόγω καμπ, το οποίο μάλιστα προσέλκυσε ακόμη περισσότερους scouters σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό.

Επικεφαλής του τεχνικού προγράμματος είναι ο Oliver Wölki και άμεσοι συνεργάτες του οι Τάσος Μαραγκοζίδης και Δημήτρης Πετκάκης. Το τεχνικό τιμ πλαισίωσαν οι Δημήτρης Σίτσας, Σπύρος Γόγολος, Δημήτρης Πετκάκης, Χρήστος Ζαρογιάννης, Χρήστος Χατζηπαντελίδης, Τάσος Χουρσουζίδης και στους τερματοφύλακες ο Θοδωρής Γκίτκος. Γυμναστής ο Απόστολος Χατζάρας και ιατρός αγώνων ο Γρηγόρης Νιάκας. Ο Γιάννης

Τόκας ήταν ο εργοφυσιολόγος κι έκανε τις μετρήσεις, ενώ αθλητικός ψυχολόγος ο Στάθης Σταθάκης.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε δύο περιόδους του Σάββατο 25/5 (πρωί – απόγευμα) και την Κυριακή 26/5 το πρωί, όπου οι επίλεκτοι ποδοσφαιριστές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους έχοντας δημιουργήσει ο καθένας από αυτούς το δικό τους (σύντομο αλλά σημαντικό) βιογραφικό., προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση στις ομάδες που εκπροσώπησαν οι σκαόυτερς.

Μετά την ολοκλήρωση του SportX Camp τα μπλοκάκια γέμισαν με τα στοιχεία όσων ξεχώρισαν, και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να επιλέξουν τους καλύτερους για τις ομάδες τους!
Πετκάκης: «Ανοίξαμε το δρόμο της Ευρώπης για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

«Πρόκειται για μια μοναδική στο είδος της διοργάνωση, καθώς αντί τα παιδιά να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και να περιφέρονται από ομάδα σε ομάδα για να δείξουν το ταλέντο τους, διακινδυνεύοντας μάλιστα να αδικηθούν λόγω αλλαγής χώρας και συνθηκών, αντιστρέφουμε τους όρους! Στο SportX Camp, καλούμε στη Θεσσαλονίκη τους υπεύθυνους σκαόυτερ δίνοντάς τους το δικαίωμα να παρακολουθήσουν στη χώρα μας τα παιδιά και να επιλέξουν τους ποδοσφαιριστές που έχουν τις προδιαγραφές που ίδιοι ζητούν για τα τμήματά τους. Τα έξοδα πλέον μετακίνησης στο εξωτερικό αναλαμβάνουν οι ίδιες οι ομάδες καθώς έχουν την ευθύνη της επιλογής τους!

Φέτος ξεχώρισαν περισσότερα παιδιά ανάμεσα στα 88, σε σύγκριση με πέρσι που επιλέχθηκαν 9 νεαροί ποδοσφαιριστές.

Φέτος, μας τίμησαν 26 εκπρόσωποι ευρωπαϊκών συλλόγων με τους οποίους έχουμε στενή συνεργασία, και την επόμενη χρονιά (Μάιος 2020) αναμένεται να διπλασιαστεί ο αριθμός των ενδιαφερόμενων σκαόυτερ, λόγω του θετικού απόηχου της διοργάνωσης. Εννοείται πως η συμμετοχή στο SportX Camp αφορά αποκλειστικά σε αποδεδειγμένα ταλαντούχα παιδιά που πραγματικά το θέλουν πολύ και προπονούνται σκληρά να αρπάξουν την ευκαιρία για μια αξιόλογη μεταγραφή και καριέρα στο ποδόσφαιρο!

Είχαμε τη χαρά να έχουμε στο 2o SportX Camp πολλούς εξαιρετικά ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σύντομα θα λάβουν το θετικό μήνυμα να ταξιδέψουν στο εξωτερικό».

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί το 2o SportX Camp την οργανωτική υπεύθυνη, πρόεδρο του ΟΑΣΠΕ, Δώρα Ιωακειμίδου, τους προπονητές, το αθλητικό κέντρο Lolas και τους γονείς των παιδιών για την άψογη συμπεριφορά! Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πετκάκης, υπεύθυνος της Sport Experte για την Ελλάδα.-

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή