Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποχή οι παίκτες του Ηρακλή που εξέδωσαν και ανακοίνωση

Μπορεί ο Ηρακλής να κέρδισε τα Τρίκαλα και να προσπαθεί να επιβιώσει εν όψει της Σουπερ Λίγκ 2, ωστόσο τα προβλήματα δεν απουσιάζουν.Έτσι σήμερα οι παίκτες έκαναν αποχή από την προπόνηση και ζήτησαν να ενημερωθούν για τα χρήματα που έχουν να λαμβάνουν από την ΠΑΕ. Ζήτησαν να ενημερωθούν από την διοίκηση για τις βλέψεις που έχει σχετικά με τις πληρωμές και θέλησαν με αυτό τον τρόπο να καταδείξουν το πρόβλημα τους.  
 
Η ανακοίνωσή τους
 
«Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή θέλουμε, μέσω της παρακάτω κοινής ανακοίνωσή μας να απευθυνθούμε δημόσια στη διοίκηση της ομάδας, αλλά και να ενημερώσουμε τους, φιλάθλους μας για όσα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.

Τα οποία, το τονίζουμε αυτό, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν για εμάς δικαιολογία και δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες που μας αναλογούν, για την αγωνιστική πορεία της ομάδας. Τις αναλαμβάνουμε πλήρως και υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα δύο παιχνίδια που απομένουν. Από τους φιλάθλους μας ζητάμε μόνο να μας στηρίξουν. Όπως, άλλωστε πράττουν από την αρχή του πρωταθλήματος.

Την ίδια στιγμή όμως δεν δύναται να παραληφθεί το γεγονός πώς έχουμε λάβει λιγότερα από τα μισά χρήματα που έπρεπε να μας έχουν καταβληθεί, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις συναδέλφων μας που έχουν λάβει μόλις το 20%, των συμφωνηθέντων απολαβών τους. Ουδείς πρέπει να λησμονεί πως είμαστε επαγγελματίες και μέσω του ποδοσφαίρου κερδίζουμε τα προς το ζην τόσο για εμάς όσο και για τις οικογένειες μας.   Ζητούμε λοιπόν από την διοίκηση να διευθετήσει άμεσα μέρος των οφειλών που υπάρχουν, όχι μόνο προ εμάς αλλά και στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα και βρίσκονται σε αντίστοιχη δυσχερή θέση.

Η σημερινή μας αποχή ήταν το μήνυμα πως δεν υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια υπομονής.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή