Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης ο Τρικαλινός σπρίντερ Κώστας Ζήκος

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε πως είναι ο Κώστας Ζήκος (ΓΕΑ Τρικάλων), ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στα 60 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ. 

Ο νεαρός αθλητής διένυσε την απόσταση σε 6.62 βελτίωσε το 6.66, που είχε πετύχει στον προκριματικό του αγωνίσματος και έπιασε στην έκτη θέση όλων των εποχών στην Ελλάδα, τον Λυκούργο Τσάκωνα. Ο Ζήκος με τις σημερινές τοy εμφανίσεις έδειξε πως μπορεί να συνδυάσει τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με κάτι παραπάνω από μία συμμετοχή στον προκριματικό της απόστασης.Παράλληλα ο Ζήκος κατάφερε να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Παναγιώτης Τριβυζάς (ΟΣΦΠ) με 6.72 και το χάλκινο ο Μάκης Στεργιούλης (Παναξιακός ΑΟ) με 6.77.

Ο έμπειρος σπρίντερ έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης (έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη διοργάνωση του 2005 και 2015) και πλέον είναι ο τέταρτος σπρίντερ με επίδοση κάτω από το όριο των 6.78.

«Είχα μια μικρή κράμπα στο ζέσταμα, αλλά ευτυχώς δεν ήταν κάτι φοβερό. Ολα πήγαν καλά και βγήκε επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων μου. Τώρα θέλω να κάνω μια μικρή προετοιμασία ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου θα επιδιώξω μια καλή παρουσία», είπε ο Κώστας Ζήκος.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή