Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Στο Παγκρήτιο με Εργοτέλη ο ΑΟΤ-Οι αποστολές των ομάδων

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ο Ράτκο Ντόστανιτς ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν για το Ηράκλειο, για τον αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 15.00. Ο αγώνας θα μεταδουε΄θ από την ΕΡΤ 3. 

Οι παίκτες είναι οι εξής: Ταϊρης, Γιδόπουλος, Γκότοβος, Συριόπουλος, Κέζος, Πάνος, Γκουγκούδης, Γκόλιας, Νιάρος, Τσιάρας, Γιουκαρής, Τριανταφυλλάκος, Γκατζολάρι, Κατσαντώνης, Σταματάκος, Ρούνει, Καπός και Συμελίδης.

Εκτός αποστολής οι τραυματίες Τσιμίκας, Ράντι , ο "παροπλισμένος" Σιαλμάς και οι Μακρίδης, Μαντιανί, Κούλπας, Θεολόγης, Μαλάι.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη, ολοκληρώθηκε.

« Όλοι γνωρίζουμε ότι τα Τρίκαλα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί γι αυτή την αναμέτρηση. Η ψυχολογία μας είναι στα όψη κάτι που βλέπουμε πως αποτυπώνεται τόσο στα παιχνίδια όσο και στις προπονήσεις. Το ματς είναι πολύ σημαντικό για μας  και θα πάμε να δώσουμε το 100% όπως άλλωστε κάνουμε σε κάθε παιχνίδι έτσι ώστε να πάρουμε την νίκη. Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε την ίδια διάθεση, σοβαρότητα και αγωνιστικότητα που παρουσιάσαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Τσέλιος.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Νίκκι Παπαβασιλείου ο Μανόλης Ροβίθης ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο.

Οι «18» που επιλέχθηκαν για την αυριανή αναμέτρηση με τα Τρίκαλα είναι οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Yakubu, Λαμπάκης, Κοζορώνης, Bruce, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Efford, Καπνίδης, Kwateng, Ιατρούδης, Αντωνίου, Σταθόπουλος

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή